George R.R. Martin'den yeni bir tane proje

Oyun yayıncılarından biri olan Namco Bandai'nin E3 ile alakalı duyurularının etkinlikten daha önce büyük bir sızıntıyla duyurulmuş olduğu ifade edildi.

George R.R. Martin'den yeni bir tane proje


Oyun yayıncılarından biri olan Namco Bandai'nin E3 ile alakalı duyurularının etkinlikten daha önce büyük bir sızıntıyla duyurulmuş olduğu ifade edildi. Buna bakılır ise Game of Thrones’u yaratan George R. R. Martin ile birlikte Dark Souls'un beyni Hidetaka Miyazaki ve de FromSoftware arasında yer alan işbirliğiyle alakalı bir takım ipuçları elde etmekteyiz.

Bu söz konusu sızıntıya bakılır ise fantezi ve  aksiyon RPG macera çeşidinde karşımıza çıkacak yeni oyunun ismi Elden Ring olacak ve PC ile birlikte PlayStation 4 konsolu ve de Xbox One konsolu için piyasaya sürülmüş olacak. Bilgiler ise oyun bloglarından bir tanesi olan Gametsu tarafından paylaşılmış durumda. Paylaşılmış olan haber içerisinde yeni oyunla alakalı en dikkat çeken açıklamalardan bir tanesi ise şöyle;

''FromSoftware şirketinin en büyük oyunu içerisinde tehlike ve de keşif, oyunun her bir köşesi içinde gizli bir şekilde dolaşmakta.''

Bandai Namco şirketi ise, Tales of Arise ismine sahip yeni gözleri alan Tales oyununu, görkemli bir durumda orijinal Ni No Kuni oyununun Switch'e özel düzenlenmiş durumunu ve bu aynı oyunun PS4 konsolu ile PC platformu için bir remasterını duyurmuş olacak.

Gelecek birkaç gün içerisinde muhtemel olarak daha çok sızıntı duymuş olacağız veyahut 3 tane oyunun resmen açıklanmış olduğunu da göreceğiz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.