Gmail'den dinamik bir e-posta özelliği

Google şirketi, Gmail kısmı için geliştirmiş olduğu dinamik e-mail özelliğini bütün kullanıcıların hizmetine sunmuş bir durumda.

Gmail'den dinamik bir e-posta özelliği


Google şirketi, Gmail kısmı için geliştirmiş olduğu dinamik e-mail özelliğini bütün kullanıcıların hizmetine sunmuş bir durumda. Geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde G-Suite kullananların hizmetine sunulmuş olan söz konusu bu yeni özellik, 15 gün içinde bütün kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor olacak.

Dinamik  durumdaki e-mail özelliği, bir çok yönden çok büyük bir kolaylık sağlamakta. Bu  söz konusu özellikle beraber farklı bir sayfaya yönlendirilme yapılmadan etkinlikle alakalı davetler cevaplanabilecek, anketlerin doldurulması yapılabilecek, paylaşılmış  bir mail içinde yer alan tüm yanıtları görüntülenebiliyor olacak ve bu gelmiş olan bu cevaplara yeni cevaplar da yazabiliyor olacaksınız. Öte yandan söz konusu bu özellik, mail içinde direkt olarak belgelerin görüntülenebilmesinin yanı sıra üstünde işlem yapılabilmesini de sağlamakta.

Bütün bu özelliklerin yanında, gelmiş olan bir mail içerisinde yer alan formlar, mail içinden doldurulabiliyor olacak ve hatta rezervasyonlar oluşturulabiliyor olacak. Bu ise Google şirketinin yeni gelecek özellikle beraber 3. taraf bağlantılarla ilişiğini azaltacak olduğu anlamına gelmekte. Fakat söz konusu bu özelliğin 3. tarafta yer alan  kişiler tarafından kullanılabilmesi amacıyla, Google şirketinin alakalı kişi ya da kurumlara da bir izin vermiş olması gerekli.

Bu söz konusu yeni özelliğin kullanımı da kullanıcıların kendi özel tercihlerine bırakılmış bir vaziyette. Eğerki bir Gmail hesabınız var ise söz konusu bu özelliği tercihlerinize göre aktif ederek, istemezseniz pasif hale de getirebiliyorsunuz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.