Gmail için karanlık mod yolda

Google şirketine ait olan uygulamalar, son  gelen güncellemeler sayesinde tekrardan tasarlanmış oldu ve bu söz konusu tasarımlar üzerinde beyaz fazlasıyla kullanılmakta bulunan bir renk fakat beyazı sevmemekte bulunanlara da çok iyi haberler bulunuyor.  

Gmail için karanlık mod yolda


Google şirketine ait olan uygulamalar, son  gelen güncellemeler sayesinde tekrardan tasarlanmış oldu ve bu söz konusu tasarımlar üzerinde beyaz fazlasıyla kullanılmakta bulunan bir renk fakat beyazı sevmemekte bulunanlara da çok iyi haberler bulunuyor.  Yakın bir zaman içerisinde Google şirketi; ana uygulaması üzerine, Files by Google isimli uygulama ile birlikte Google Drive uygulaması ve de Google Keep uygulamasına karanlık mod ilave etti. Eklemelere bakılacak olursa Gmail sırada yer alacak isim olabilir gibi durmakta. Son çıkmış olan Gmail APK’sinde yalnızca Ayarlar menüsü üzerinde etkin olsa bile bir tane karanlık mod yer alıyor.

Haber görselinde yer alan erkan görüntüleri, Gmail isimli uygulamanın 2019.06.09 versiyonu içerisinde yer alan karanlık moda ait ilk fotoğraflar. Bu söz konusu versiyon üzerinde yer alan karanlık modla alakalı herhangi bir şekilde açma veya kapama tuşu bulunmuyor. Öte yandan bu karanlık mod, ana menü içerisinde ya da yan menüler içerisinde şu anda etkin bir durumda değil.

Gmail isimli uygulamanın karanlık moduyla alakalı olarak yalnızca bu kadarlık bir bilgimiz var fakat bunlar dahi karanlık mod bekleyişinde olan kişileri sevindirmeye yetecek gibi durmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.