Popüler oyun kısa zaman için bedava

Oyuncular tarafından çok fazla sevilen bedava oyunlar, Epic Games platformununda bilgisayar oyun pazarına ilave edilmesi ile beraber çok daha bereketli bir duruma gelmeye başlamış oldu.

Popüler oyun kısa zaman için bedava


Oyuncular tarafından çok fazla sevilen bedava oyunlar, Epic Games platformununda bilgisayar oyun pazarına ilave edilmesi ile beraber çok daha bereketli bir duruma gelmeye başlamış oldu. Steam platformuna bakıldığında geliştiricilere çok daha uygun bir şekilde finansal teklifler sunmaya devam eden Epic Games platformu, kendisine özel bir şekilde çıkmış olan oyunlarla beraber düzenli aralıklar ile vermiş olduğu bedava oyunlar sayesinde de oyuncuları kendisine çekmekte.

Epic Games platformunun bu defa oyunculara bedava bir şekilde sunmuş olduğu oyun  ise Rebel Galaxy isimli yapım. Normaldeki satış fiyatı Epic Games üzerinde 29 Türk Lirası tutarında, Steam platformunda ise 31 Türk Lirası tutarında bulunan bu oyun, kısa zaman için Epic Games kullanıcılarına bedava bir duruma getirilmiş oldu. Oyunun mağazası üzerinde yer alan tanıtım yazısı da şu şekilde;

''Rebel Galaxy isimli yapım, bilinmekte olan evrenin ucunda yer alan tuhaf sakinler ile aksiyonla dolu bir savaşın yanı sıra ticaret, keşif, buluşlar ve '‘pazarlık’' yapma oyunudur. Korsanlar ile savaşlara girecek, anormal olan her şeyi keşfedecek, uzaylılar ile arkadaş olacak, savaşların enkazlarını yağmalama yapacak, asteroitler üzerinden çeşitli kaynaklar çıkartacak ve son olarakta yapıtları keşfetmiş olacaksınız. Bu heyecanla dolu uzay macerası üzerinde, çok düzenbaz  durumdaki bir iyi, çok kurnaz bir şekilde uzay tüccarı veyahut güce çok daha aç bir korsan şeklinde yolunuzu seçme kararı verin.''



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.