Google Asistan ile alakalı yeni bilgiler ortaya çıktı

Google isimli uygulamanın beta 10.20 isimli versiyondaki kaynak kodlarına bakıldığında detaylardan bazıları, Google Asistan ile alakalı yeni özelliklerini açığa çıkartmış oldu.

Google Asistan ile alakalı yeni bilgiler ortaya çıktı


Google isimli uygulamanın beta 10.20 isimli versiyondaki kaynak kodlarına bakıldığında detaylardan bazıları, Google Asistan ile alakalı yeni özelliklerini açığa çıkartmış oldu. Ortaya çıkmış olan bu özelliklerden birincisi ise, Always-on display şeklindeki özellikle alakalı. 

Bu senenin ilk zamanlarında Google şirketi, ekran kilitli durumdayken Asistanla yapılabilecek işlemlerin sayılarını çok ciddi bir seviyede azaltmıştı. Bu durumun gerekçesi şeklinde güvenliği göstermiş olan Google şirketi, gelecek güncelleme ile beraber Voice Match isimli özelliğin erişimlerini arttırmış olacak ve cihazınız kilitli bir durumdayken pek çok işlemi de yapabiliyor olacaksınız.

Bu duruma ilave bir şekilde Google Asistan'ı gelecek günler içerisinde çok daha ''kişiselleştirilebilir'' bir durumda kullanabilmek olanaklı hale gelecek. Google Asistan'ı belli konular içerisinde eğitip daha efektif sonuçlar elde edebiliyor olacaksınız.

En son Google şirketi, Asistan'da yer alacak ''Rutinler'' isimli özellik konusunda da köklü değişikliklere gitmiş olacak. Yeni gelecek güncelleme ile beraber Google Asistan, söylemiş olduğunuz tek bir  tane sözden değişik çıkarımlar gerçekleştirip birden çok işlem yapabilme olanağına da sahip durumda bulunacak. 

Şu anda beta sürümlerin kaynak kodları üzerinde açık bir şekilde ortaya çıkmış olan söz konusu bu özellikler, gelecek dönem içerisinde Google Asistan'a da ilave edilebilir. Tabii ki de bütün bu özelliklerin geleceği hususunda net bir bilgi bulunmuyor fakat ortaya çıkmış olan bu bilgiler dahi fazlasıyla heyecan verici bir durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.