Google+ için kapanma tarihi kesinleşti

Google+ platformu, 2011 senesinin haziran ayı içerisinde çok büyük umutlar ile birlikte duyurulmuştu.

Google+ için kapanma tarihi kesinleşti


Google+ platformu, 2011 senesinin haziran ayı içerisinde çok büyük umutlar ile birlikte duyurulmuştu. Bir zaman referans sisteminin yanı sıra davetiyeler ile birlikte çok büyük bir heyecan yaratmış olan platform, 20 Eylül 2011 tarihinde fazlasıyla hızlı bir başlangıç yapmış olsa da yaratmış olduğu heyecan günden güne sönmüştü.

Aradan geçmiş olan onca senenin sonrasında, YouTube hesabını açmak ve farklı Google Play servislerine girebilmek haricinde nerdeyse kimsenin kullanmamakta olduğu bu platforma veda etme günü de yaklaşmaya başladı. Kendisine has bir kitlesi hala bulunuyor olsa bile platformun toplamdaki masrafı getirsini çok daha fazla aşmış bir haldeydi. Bu nedenden dolayı da her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Google+ platformununda  sonu gelmiş oldu.

4 Şubat tarihi itibariyle herhangi bir biçimde Google+ profili ya da sayfası açılması mümkün olmayacak. Blogger ile benzeyen sitelerden Google+ platformu ile yorum yapma özelliği tamamen kaldırılacak. Bu bahsi geçen süreç ise 2 Nisan tarihine kadar devam edecek. Birkaç haftanın içinde Google+ platformuyla giriş yapabilecek olduğunuz siteler çalışmaz bir duruma gelecek. 2 Nisan tarihi içerisinde Google+ platformu sonsuza kadar aramızdan ayrılmış olacak. Tüm sayfalar ile birlikte içerikler de silinmiş olacak. Resimler ile birlikte videolar da dahil olmak üzre yedeği alınmamış her şey tamamen tarihe karışmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.