Google Inbox isimli uygulamasını önümüzdeki ay sonlandıracak

Arama motoru devlerinden biri olan Google şirketi, Inbox uygulamasını bundan böyle kullanmayacak olduğunu duyurdu.

Google Inbox isimli uygulamasını önümüzdeki ay sonlandıracak


Arama motoru devlerinden biri olan Google şirketi, Inbox uygulamasını bundan böyle kullanmayacak olduğunu duyurdu. Bunun üstüne ise bu platformu, Gmaile özel olarak yeni özellikleri test etme maksadıyla kullanabilecek olduğu konusunda açıklama yapan firma, başarılı durumdaki özellikleri Gmail platformu üzerine taşımış olacak.

Bazı kaynaklar tarafından yayılmış olan haberlere bakılırsa Google şirketi, test işlemlerine çok daha önceden başladı bile. Google şirketinin Gmail'i hedefleyip geliştirmiş olduğu özelliklerden bir tanesinin ismi de ''Bundles''. Sözü edilen bu özellik, birbirine benzemekte olan mailleri bir grup içerisinde toplama konusunda yardımcı oluyor. Bunun sayesinde benzer içeriklerde yer alan mailleri, ortak bir başlığın altında toplamaya olanak vermekte olan ''Bundles'', tek bir  tane maille grup içerisinde yer alan bütün mailleri yanıtlamaya, tek bir hareket ile birlikte bütün grubu silmeye yaramakta olan çok kullanışlı özellikler içermekte.

Firmanın test etmiş olduğu bir başka özelikte ''pin'' adını  taşımakta. Pin ile birlikte daha sonra okunmak ya da takibe alınmak istenmekte olan mailler, işaretlenip bir araya toplanabiliyor. Hızlı bir kullanım sağlama yönünden, istenildiği zaman ekranın üst kısmında yer alabilecek ''pin'' işareti seçilip, bütün seçilmiş durumdaki maillere ulaşılabilmekte. Bunun sayesinde acil durumlarda basit bir şekilde önemli mailere ulaşılabiliyor olması, toplu bir şekilde yanıtlanabilme olanağı bulunması ve eğer isteniz ise hızlı bir şekilde mailbox'un temizlenebilmesi konusunda bir hedef bulunuyor.

Google şirketinin ortaya çıkmış olan bu özellikleri tam bir şekilde ne zaman Gmail üstünde kullanmaya başlayacak olduğu ya da hangi özelliklerin kullanıcılara sunulacak olduğu şu anda bilinmemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.