Gear S3 ürünleri için Tizen 4 Güncellemesi geldi

Verizon tarafından Gear S3 Classic  ile Gear S3 Frontier modelindeki saatlerinin LTE türlerine özel olarak Tizen 4.0 güncellemesini yayınlanmaya başlanıyor.. Güncelleme ise, geliştirmelerin yanında bir takım yeni özellikleri de beraberinde getirmiş olacak

Gear S3 ürünleri için Tizen 4 Güncellemesi geldi


Verizon tarafından Gear S3 Classic  ile Gear S3 Frontier modelindeki saatlerinin LTE türlerine özel olarak Tizen 4.0 güncellemesini yayınlanmaya başlanıyor.. Güncelleme ise, geliştirmelerin yanında bir takım yeni özellikleri de beraberinde getirmiş olacak. Gear S3 Classic isimli akıllı saate gelmiş olan paketin sürüm numarası R775VVRU1CRL8 şeklindeyken Frontier modelinde bulunan ürüne gelen sürüm numarası da R765VVRU1CRL8 olarak gözüküyor.

Değişiklik günlüğü içerisinde bulunan yenilikler ise şöyle oldu;

Gear S3 isimli cihaz, çerçeveyi çevirip açılabiliyor olacak. MMS’ler ise, gelmiş olan bildirimler aracılığı ile kolay bir şekilde görülebilecek. Cevap yazdığınız zaman artık mesaj geçmişi de görüntülenebiliyor olacak. Yeni emojilerin ilave edildiği de gözlerden kaçmıyor. Arama yapma esnasında farklı uygulamalar ile birlikte özelliklerde kullanılabiliyor olacak. Çerçevelerde artık cihaz içerisinde gezinmek ve de  yazıları büyütmek amacıyla kolay bir şekilde kullanılabilecek Samsung Health ile birlikte SmartThings benzerindeki uygulamalar Sesli Asistan yardımı ile kullanılabiliyor olacak.

Yaklaşık  olarak 300 MB değerinde bulunan güncellemeyi saate aktarmanın uzun sürmekte olduğu da kullanıcılar tarafından rapor edildi. Bu nedenden dolayı sizlerde Samsung Gear S3 isimli ürün kullanıcısıysanız ve güncellemeyi indirmeyi düşünmekteyseniz kendinize boş bir zaman oluşturmanız konusunda bir öneride bulunmak isteriz.. Güncellemeyi kontrol edebilmek amacıyla Galaxy Wear uygulamasını kontrol etmenizi öneriyoruz..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.