Google Pixel 3'teki sorunlar çözüldü

Google Pixel 2 modelinin sergilemiş olduğu üst seviyedeki kamera performansı, Pixel 3 serisine gerçekleşen ilginin çoğalması konusunda çok büyük bir rol oynamış oldu.

Google Pixel 3'teki sorunlar çözüldü


Google Pixel 2 modelinin sergilemiş olduğu üst seviyedeki kamera performansı, Pixel 3 serisine gerçekleşen ilginin çoğalması konusunda çok büyük bir rol oynamış oldu. Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde yapılan Pixel 3 modelinin lansmanında ise bu ilgi çok rahat bir şekilde görülebilirken, bir hayal kırıklığının yaşanmış olduğu da görüldü.

Hayal kırıklığı demekteyiz, çünkü Pixel 3 modeli satışa çıkartıldıktan sonra ortaya çıkan problemler  kullanıcı deneyimini fazlasıyla kötü bir bir duruma getirdi. Kullanıcılar bahsi geçen bu modellere çok daha temkinli  bir şekilde yaklaşmaya başlarken, müjdeli bir  tane haber duyurusu yapıldı.

Google Pixel 3 modeli ve Pixel 3 XL modeli için hazırlanmış olan Aralık yaması sayesinde bahsi geçen bu problemler tamamen çözüme kavuşuyor. Bütün problemler giderilemiyor olsa bile, ilk sırada kamera uygulamaları içerisindeki hatalar olmak üzere kullanıcıları zor durumda bırakmakta olan pek çok hata ortadan kaldırılmış olacak.

Daha önceki dönem içerisinde de açık bir şekilde belirtildiği gibi 3. parti kamera uygulamalarında ortaya çıkmış olan bu hatalar, bellek yönetimiyle birlikte hoparlörlerden gelmekte bulunan cızırtılar gibi rahatsız edici olduğu görülen problemlerin, Google şirkettinin daha önce de söz vermiş olduğu gibi Aralık ayında çıkan özel yaması sayesinde düzeltildiği ifade ediliyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.