Google Pixel 3a modeli için Android Q Beta programıyla alakalı kötü haber

Google şirketi, Pixel 3a modeli  ve Pixel 3a XL modelinin haziran ayına kadar Mart ayının güvenlik yaması içerisinde kalacak olduğunu resmen onayladı.

Google Pixel 3a modeli için Android Q Beta programıyla alakalı kötü haber


Google şirketi, Pixel 3a modeli  ve Pixel 3a XL modelinin haziran ayına kadar Mart ayının güvenlik yaması içerisinde kalacak olduğunu resmen onayladı. Buna bakılır ise telefonlar, Haziran ayına kadarki süreçte Android Q Beta Programı'ıyla alakalı da uygun durumda olmayacaklar. Fakat Pixel 3a modeli ile birlikte 3a XL modelinin kullanıcıları, manuel bir şekilde Android Q Beta 3  isimli güncellemesini telefonlarına indirebilmekteler.

Android Q sürümünü kurabilmenin yolları, en son paylaşılmış olan sürümün beta programı yöntemiyle indirilmiş olması veyahut Android Geliştiricileri sayfası üzerinden bir  tane güncellemeyi manuel bir şekilde indirmekten geçmekte. 2. yol ise  şu an içerisinde tek  bir çözüm gibi gözükmekte.

Google şirketi, Pixel 3a modeli ve Pixel 3a XL modelini Android Beta Programı sitesi üzerinde Android Q işletim sistemiyle alakalı olarak Haziran ay içerisinde uygun olabilecek telefonlar listesine dahil etti. Bununla beraber, telefonlar şu an içerisinde Android Q Beta Aygıtları listesi içerisinde listelenmemiş durumda bulunsa da, Q Beta 3 sürümü, cihazlara halen manuel bir şekilde kurulabilir vaziyette.

Nisan ile birlikte şu an paylaşılan Mayıs  ayı güvenlik yaması, 3 Haziran Pazartesi gününde çıkmış olan yamaya dahil edilmiş olacak. Android Q Beta 4 sürümünün Haziran ayının başlarında yayımlanması planlanmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.