Fenerbahçe'nin gelecek sene çok daha farklı olacağını açıkladı

Ersun Yanal, çok sıkıntılı durumdaki sezon içerisinde taraftar desteğine teşekkür ederek başarı konusunda söz verdi.

Fenerbahçe'nin gelecek sene çok daha farklı olacağını açıkladı


Ersun Yanal, çok sıkıntılı durumdaki sezon içerisinde taraftar desteğine teşekkür ederek başarı konusunda söz verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Teknik Direktörü görevinde bulunan  Yanal, futbolcuların taraftarlara karşı boyunlarının bükük durumda bulunduğunu ifade ederken; ''Deplasmana gittiğimizde dahi tribünümüz dolu durumdaydı. Hiçbir maç içerisinde yalnız kalmadık. Bu ise bizim camiamızın büyüklüğünü göstermekte'' ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'ne destek maksadıyla başlatılmış olan '‘Fener Ol’' isimli kampanyayla alakalı TV8 kanalında gerçekleştirilen gece esnasında konuşma yapan teknik direktör  görevinde bulunan Ersun Yanal, taraftarlara da buradan teşekkür etti. Yanal konuşmasında; ''9 branş içerisinde ilerleme gösteren çok büyük bir sivil toplum örgütünün lokomotif bölümünde koçluk yapmaktayım. Bu şekilde bir camianın başında yer almak ve bu yılı yaşamak fazlasıyla farklı bir duygu. Oyuncularımın biraz önce burdan ayrıldıkları esnada boyunları bükük durumdaydı. Ben de  ço kfazla duygulandım. Deplasmana gittiğimizde dahi tribünleri doldurarak hiçbir maç içerisinde bizi yalnız bırakmamış olan bu büyük camiaya layık  bir durumda olacağız'' ifadelerine yer verdi.

Başkan koltuğunda bulunan Ali Koç ise konuşmasının bir kısmında Fransız yıldızlardan Valbuena'yla alakalı şu çarpıcı ifadelere yer verdi; ''Küçük bir dev adam denilmekte kendisine... Kasım ayı içerisinde kendisiyle baş başa yapmış olduğumuz bir konuşma bulunuyordu. Kalbinde bulunanların nerdeyse tamamını dökmüştü. 40 senelik Fenerbahçeli gibi savaşa devam ediyor. Gücü yetmiş olduğu kadar sürekli olarak mücadele etmekte, bazı zamanlarda 90 dakika, bazı zamanlarda ise 70 dakika... Kaybetmeye  hiç bir şekilde tahammülü bulunmuyor. Şanslı bir durumdayız ki bu ruh ile birlikte bu karakterde bir tane oyuncumuz mevcut. Fazla mutlu  bir şekilde göremezsiniz, kolay kolay mutlu da olmamakta ancak karakteri gereğince her şeyini de vermektedir.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.