Google şirketi Gallery Go isimli uygulamasını tanıttı

Google şirketi, çok akıllı özellikleri bulunan fakat akıllı durumda olmayan telefonların aslında ne denli önemli olduğunun farkına vardığını her fırsatta belli ediyor.

Google şirketi Gallery Go isimli uygulamasını tanıttı


Google şirketi, çok akıllı özellikleri bulunan fakat akıllı durumda olmayan telefonların aslında ne denli önemli olduğunun farkına vardığını her fırsatta belli ediyor. Şirket bundan dolayı da KaiOS işletim sistemine çok ciddi bir yatırım gerçekleştirmişti. Google şirketi, genel bir şekilde çok daha kolay cihazlara veyahut giriş seviyesinde yer alan telefon modellerine yönelik yatırımlarını ara vermeden devam ettiriyor.

Şirket, şimdi ise internet bağlantısına hiç bir şekilde gerek olmayan, fazlasıyla kolay bir tane fotoğraf düzenleme uygulaması tasarımı yaptı. Gallery Go ismine sahip olan bu uygulama, Fotoğraflar özelliği içerisinde olduğu gibi makine öğrenmesini de kullanıp fotoğrafları kategorize edebilmeyi ve kolay bir şekilde incelemeyi sağlamakta. 

Bu söz konusu uygulama, teknik bir şekilde Fotoğraflar isimli uygulamanın çok daha hafifletilmiş  durumdaki bir versiyonu. Nerdeyse her büyük durumda bulunan uygulama üretici firma, fazla işlem talep eden ve çok  daha fazla alan kaplayan uygulamalarının özel bir şekilde lite versiyonunun üretimini gerçekleştiriyor. Özel olarak büyüme gösteren ekonomilere yönelik üretimi gerçekleştirilen telefonlar üzerinde buna benzeyen uygulamalar çok sık bir şekilde karşımıza çıkmakta. Google şirketi, Android işletim sisteminin Android Go ismine sahip olan çok daha basit ve  çok daha temel bir versiyonunu da geliştirmeye devam ediyor.

Söz konusu bu yeni uygulamayı ise, Google Play Store üzerinden indirip kullanmak olanaklı. Oreo 8.1 işletim sistemiyle birlikte daha üstünde yer alan işletim sistemi bulunan tüm cihazlar bu söz konusu uygulamayı problemsiz bir şekilde kullanabilmekteler. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.