Arama sonuçlarında çok büyük bir hata

Google şirketi, Android işletim sistemi ile alakalı bir şekilde geçtiğimiz birkaç günden beri sorunlar yaşamaya başladı. Android işletim sistemini kullanan bazı kişiler,

Arama sonuçlarında çok büyük bir hata


Google şirketi, Android işletim sistemi ile alakalı bir şekilde geçtiğimiz birkaç günden beri sorunlar yaşamaya başladı. Android işletim sistemini kullanan bazı kişiler, hem Google uygulaması üzerinde hem ise Chrome üzerinde arama sonuçlarının devamının görülmemekte olduğunu ifade ediyorlar. Kullanıcıların şikayetlerine bakılır ise bir arama gerçekleştirildikten sonra birkaç  tane sonuç gösteriliyor ve sayfanın sonrası da boş bir biçimde kalıyor.

Kullanıcıların, yaşamış oldukları bu problemi Twitter platformu üstünden  bildirmesi ile beraber Google şirketi, konu ile alakalı olarak bir açıklama gerçekleştirdi. Google şirketinin tarafından yapılmış olan açıklamalara bakıldığında bu şekilde bir problemin yaşanmış olduğu da doğrulandı.

Kullanıcıların açıklamalarına bakılır ise bu problem 20 Temmuz tarihi içerisinde başladı ve halen de sürüyor. Üstüne üstlük söz konusu bu hata, telefon modellerinin bazıları için de değil ve nerdeyse her telefon üzerinde bu problem yaşanmakta. Samsung Galaxy S10 modelinden tutun da Google şirketinin Pixel modelindeki telefonlarına kadar bir çok model üzerinde problem yaşanmakta.

Google üzerinde meydana gelen bu problem ilginç bir biçimde, DownDetector ile birlikte Google şirketinin kendi durum sayfası üzerinde hiç bir şekilde gözükmüyor.

Konu ile alakalı bir şekilde açıklama gerçekleştiren Google şirketi, Android kullanıcılarının bazılarının bu problemi yaşamakta olduklarının farkında olduklarını ve söz konusu bu hatayı düzeltebilmek amacıyla da ellerinden gelen herşeyi yapmakta olduklarını açıkladı. Problemin tam olarak ne zaman düzelecek olduğu da bilinmezliğini koruyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.