Google şirketi o özellik için yeni arayüzleri test etmeye başladı

2016 senesi içerisinde Android cihazlara ilave edilen 2 adımlı doğrulama isimli özelliği, kişilerin Google üzerindeki hesaplarını koruyabilmesinin en etkili yolu durumuna gelmiş oldu.

Google şirketi o özellik için yeni arayüzleri test etmeye başladı


2016 senesi içerisinde Android cihazlara ilave edilen 2 adımlı doğrulama isimli özelliği, kişilerin Google üzerindeki hesaplarını koruyabilmesinin en etkili yolu durumuna gelmiş oldu. Şifrenizi giriş gerçekleştirdikten sonra ilave bir güvenlik ekranı sunmakta olan sistem, kısa zaman içerisine milyonlarca sayıdaki kullanıcı tarafından hızlı bir şekilde kullanılmaya başlamıştı. Potansiyel durumdaki saldırılara karşı tamamen etkin bir koruma sağlamakta olan bu sistemin geliştiricileri ise, şu anda 2 tane yeni arayüz üstüne çalışma yapıyor. 

Eski arayüze bakıldığında çok daha modern bir görünüme kavuşmuş olan Google şirketinin  İki Adımlı Doğrulama Sistemi'nin yeni gelen 2 arayüzü üzerinde ''Evet'' ile ''Hayır'' şeklindeki butonlarının değişik olarak konumlandırıldıkları da göze çarpmakta.

Google şirketinin  İki Adımlı Doğrulama Sistemi'ne ait olan tasarım güncellemesi halen bütün Android cihazlara da ulaşabilmiş bir durumda değil. Gerçekleştirilecek olan bu güncellemenin Android  işletim sistemli cihazlara kademeli bir şekilde gelmesi konusunda bir beklenti var. Eğerki halen cihazlarınızın güvenliğini sağlayabilecek Google İki Adımlı Doğrulama Sistemi'ni kullanmamış bir durumdaysanız, hesabınızın ayarlar bölümündeki ilgili sayfaya hızlı bir şekilde giriş yapabilir ve burada yer alan yönergeleri doğru bir şekilde takip ederek hesabınızı çok daha iyi bir şekilde koruma altına almış olabilirsiniz..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.