DiRT Rally 2.0 isimli oyun için Oculus Rift VR desteği yolda

DiRT Games şirketinin resmi Twitter hesabı üzerinde de Oculus Rift ile birlikte DiRT Rally 2.0'ın görünmekte olduğu bir görselin ilave edildiği gönderi ile birlikte ''Seni  artık duyduk. Oculus'ta seni duydu. DiRT Rally 2.0 + Oculus Rift = Bu yaz...'' şeklinde bir ifadesi paylaşıldı.

DiRT Rally 2.0 isimli oyun için Oculus Rift VR desteği yolda


DiRT Games şirketinin resmi Twitter hesabı üzerinde de Oculus Rift ile birlikte DiRT Rally 2.0'ın görünmekte olduğu bir görselin ilave edildiği gönderi ile birlikte ''Seni  artık duyduk. Oculus'ta seni duydu. DiRT Rally 2.0 + Oculus Rift = Bu yaz...'' şeklinde bir ifadesi paylaşıldı. Daha öncesinde pek çok defa sanal gerçeklik desteği sağlamayacak olduğunu ifade eden Codemasters şirketinin bu açıklamaları ise, oyuncular tarafından  çok büyük bir sürpriz şeklinde karşılandı.

Codemasters şirketinin bu kararının değişikliğinin, ilk oyunda içerisinde meydana geldiği gibi ekonomik nedenlerden kaynaklandığı konusunda düşünceler mevcut. 2015 senesinin sonlarında piyasaya çıkartılmış olan DiRT Rally isimli yapım, 2016 senesinin yaz mevsimi içerisinde Oculus Rift desteği alıp sanal gerçeklik dünyasına bir giriş gerçekleştirmişti. 2016 senesinde gerçekleştirilen bu girişim, pek çok oyuncu tarafındanda çok büyük bir beğeni ile karşılanmıştı.

Şubat 2017 tarihi içerisinde PlayStation 4 versiyonunda PSVR desteği gelmiş olan DiRT Rally, PSVR performans incelemeleri içerisinden de tam not almayı başarmıştı. Mükemmel bir sanal gerçeklik deneyimi sunmakta olan Codemasters şirketi tarafından yapılan bu açıklama, daha şimdiden pek çok oyuncuyu  da heyecanlandırmış gibi duruyor. 

Steam üstünden 92.00 Türk Lirası tutarıyla ön satışta yer alan oyunun Türkçe desteği  de maalesefki bulunmamakta. 26 Şubat tarihi itibariyle erişim sağlanabileceği açıklanan DiRT Rally 2.0 isimli oyunun tanıtım videosunu oyunun resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.