Google şirketinden 2 aşamalı doğrulamaya büyük kolaylık 

Google şirketi, G Suite isimli kullanıcı hesabınızın güvenlik önlemlerini arttırabilmeniz aamacıyla sunmuş olduğu 2 aşamalı kimlik doğrulaması işlemini daha da basit bir duruma getirdi.

Google şirketinden 2 aşamalı doğrulamaya büyük kolaylık 


Google şirketi, G Suite isimli kullanıcı hesabınızın güvenlik önlemlerini arttırabilmeniz aamacıyla sunmuş olduğu 2 aşamalı kimlik doğrulaması işlemini daha da basit bir duruma getirdi. Yeni gelmiş olan özelliklerle beraber hesabınıza girmek amacıyla uzun zamanlar harcamanıza hiç bir şekilde gerek kalmıyor olacak.

İnternet devlerinden biri olan Google şirketi, 2 aşamalı kimlik doğrulaması ile alakalı çok daha yeni güncellemeler getirmiş olacak ve bu gelen güncellemeler öncelikli bir şekilde arayüzü hedef almış olacak. Güncelleme geldiğinde kullanıcılar yeni talimatlar ile karşılaşmış olacak ve bu talimatları da izleyip özel bir güvenlik anahtarı oluşturmuş olacak. Bu  bahsi geçen talimatların ise tarayıcıdan tarayıcıya değişiklik gösterecek olduğunu belirtmekte de yarar var. Örnekle açıklamak gerekir ise Chrome veyahut Safari kullanıcıları, öteki tarayıcılardan daha değişik bir yol izleyip güvenlik anahtarlarına ulaşmış olacak.

Yeni gelecek güncelleme ile beraber güvenlik anahtarı almanın yerine Bluetooth’un nimetlerinden de yararlanabilirsiniz. Google şirketi, Linux cihazlar üzerinde kablosuz bir anahtar desteği getirecek olduğunun sözünü de açık bir şekilde vermiş oldu. Kısa bir şekilde özetlemek gerekir ise artık 2 aşamalı kimlik doğrulaması önlemini almamak amacıyla hiçbir nedeniniz kalmayacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.