Google şirketinden arama sonuçlarına gizlenen yeni bir sürpriz

Google şirketi, popüler hale gelen hususlarda arama motoru üzerine sürpriz yumurtalar ilave etmeye bayılmakta. 

Google şirketinden arama sonuçlarına gizlenen yeni bir sürpriz


Google şirketi, popüler hale gelen hususlarda arama motoru üzerine sürpriz yumurtalar ilave etmeye bayılmakta. 

1 Temmuz tarihi içerisinde başlamış olan ve 14 Temmuz tarihi içerisinde biteceği açıklanan 2019 Wimbledon Tenis Turnuvası bütün heyecanı ile devam ediyor. Alışkanlıklarından hiç bir şekilde ödün verme isteği olmayan Google şirketi de bu popüler hususla alakalı olarak yeni bir tane daha sürpriz yumurta hazırlığı yaptı. hazırlanmış olan bu sürpriz yumurta ise, arama motoru üstünden tenis oynanabilmesine bir olanak tanıyor.

Bu söz konusu tenis oyununu oynayabilmeke amacıyla, Google üzerinde ''Wimbledon'' ya da ''#wimbledon'' şeklindeki kelimeleri arama yapmak gerekiyor. Karşınıza çıkmış olan bu skor tablosunun kategoriler bölümünü sağ tarafa doğru kaydırdığınız zaman bir tane ''tenis topu''yla karşılaşmaktasınız. Bu söz konusu topa dokunduğunuz zamansa karşınıza çok kolay ancak eğlenceli  durumdaki bir tane tenis oyunu çıkmış olacak. Wimbledon isimli oyunun skor tablosu ise sadece Google platformunu İngilizce bir şekilde kullanmakta olan kişilerin karşısına çıkmakta. Dolayısıyla da bu oyunu ''herkes'' hiç bir şekilde oynayamamakta. Eğerki sizler de bu oyunu denemeyi istiyorsanız arama ayarları kısmından dilinizi ''İngilizce'' şeklinde belirleyerek üst kısımda belirttiğimiz adımları yapabilirsiniz.
 
Masaüstü versiyon ile birlikte akıllı telefonlar üzerinde geçerli durumda bulunan bu sürpriz yumurtayı oynayabilmekse çok basit. Yalnızca klavyeniz üzerinde yer alan yön tuşlarını kullanıp veyahut akıllı telefonlar üzerinde dokunma yaparak bu tenis oyununu oynayabilmek olanaklı. Ayrıca rakibinizin yollamış olduğu topa vurmak amacıyla kesinlikle herhangi bir tane tuşa basılması veyahut dokulması da hiç bir şekilde gerekli değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.