Google şirketinden bedava internet projesi

Google şirketi sonunda müjdeyi verdi. Şirket, Filipinler içerisinde gerçekleştirmiş olduğu çok özel bir konferans kapsamında, Google Station isimli projesiyle ilgili program içerisine Filipinleri de dahil etmiş olduğunu resmi bir şekilde müjdelemiş oldu.

Google şirketinden bedava internet projesi


Google şirketi sonunda müjdeyi verdi. Şirket, Filipinler içerisinde gerçekleştirmiş olduğu çok özel bir konferans kapsamında, Google Station isimli projesiyle ilgili program içerisine Filipinleri de dahil etmiş olduğunu resmi bir şekilde müjdelemiş oldu. Başka hangi ülkelerde projeni gerçekleşeceği konusunda ise net bir bilgi verilmedi..

Hindistan ile birlikte Meksika ve  Tayland gibi pek çok ülke içerisinde devreye sokulmuş olan Google Station isimli proje, şimdi de Filipinler içerisinde resmi bir şekilde hizmete girmiş olacak. Google Station projesi ile birlikte Filipinler içerisinde tam  tamına 50 farklı noktada bedava olarak Wi-Fi hizmeti sunulmuş olacak. Bütün kablosuz  özelliğe sahip internet noktaları, şubat ayının son gününe kadar devreye girmiş bir durumda bulunacak.

Aynı öteki ülkeler içerisinde gerçekleşmiş olduğu olduğu gibi her  bir Wi-Fi noktasının 30 dakika süren bir sınırlaması yer alacak. 30 dakika dolduğu zaman, kullanıma devam edebilmek amacıyla yeniden giriş gerçekleştirmeniz gerekli olacak. Bu durumun gerekçesi ise yoğunlukla beraber internetin hızını belirli bir seviye içerisinde sabit bir şekilde tutabilmek.

PLDT ile birlikte Smart Communications şirketleriyle gerçekleştirilen özel bir partnerlik ile hizmete sunulduğu açıklanan Google Station isimli projesinin yeni dönem içerisindeki duraklarından bir tanesi de Türkiye olur diye ummaktayız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.