Google şirketinden Chrome için sekme önizlemesi özelliği

Onlarca  sayıda sekme açtığınızda aramakta olduğunuz sekmeyi bulabilmek çok zor olabilmekte.

Google şirketinden Chrome için sekme önizlemesi özelliği


Onlarca  sayıda sekme açtığınızda aramakta olduğunuz sekmeyi bulabilmek çok zor olabilmekte. Chrome yapımcıları da bunu fark etmiş olacaklar ki yeni özellik ile birlikte birlikte sekme önizlemesi konusundaki özelliğini de bizlere sunmuş olacaklar.

Google şirketinin son zamanlar içerisinde getirmiş olduğu yeniliklerin arasında bir sekme önizlemesi yer aldığı konusunda düşünceler yer almakta. Microsoft Edge isimli tarayıcıda dahil olmak üzre öteki tarayıcılarda yer alan bu özellik, kullanıcılara çok büyük bir kolaylık sağlamış oluyor. 

Pek çok sekme açık bir durumdayken ne aradığınızı bulamamış olduğunuz zamanlarda çok fazla işlevsel bir durumda bulunan bu özellikle beraber onlarca  sayıda sekme arasında ihtiyacınız bulunan sekmeyi hemen bulabiliyor olacaksınız. Farenin imlecini sekmenin üst kısmında bekletip sayfanın önizlemesini kolay bir şekilde görebiliyor olacak ve aradığınızı bulduğunuz zamanda çok basit bir şekilde geçiş yapabiliyor olacaksınız.

Aslında halen deneysel bir aşama içerisinde yer alan bu özelliğin tam olarak  ne zaman çıkacak olduğu konusunda da net bir açıklama daha gerçekleştirilmedi. Öteki tarayıcıların bahsi geçen bu özelliğe çok uzun bir zamandan beri sahip durumda bulunduğunu göz önünde bulunduracak olursanız yenilenen stabil güncellemeyle birlikte bu özelliğin Chrome platformuna ilave edilecek olduğunu da söylesek hiç bir şekilde yanlış olmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.