Ilgaz Dağı'nda yer alan kayak merkezine yoğun ilgi

Ülkemizin kış turizm merkezleri arasında yer alan Ilgaz Dağı içerisindeki kayak merkezinde hafta sonuyla alakalı bir yoğunluk yaşanmakta.

Ilgaz Dağı'nda yer alan kayak merkezine yoğun ilgi


Ülkemizin kış turizm merkezleri arasında yer alan Ilgaz Dağı içerisindeki kayak merkezinde hafta sonuyla alakalı bir yoğunluk yaşanmakta.

Kastamonu iliyle birlikte Çankırı sınırlarında yer alan Ilgaz Dağı, İstanbul ile birlikte Ankara ili ilk sırada olmak üzre ülkenin bir çok kenti içerisinden kayak severleri ağırlamaya devam ediyor.

Kastamonu ilinin merkezine 40 kilometre, Ankara iline yaklaşık olarak 200 kilometre, İstanbul ilinede 450 kilometrelik bir mesafede yer alan Ilgaz, Kastamonu Havalimanı'nın yapılmış olmasının hemen sonrasında kayak severlerin çok basit bir şekilde ulaşabilecek olduğu bir yer durumuna geldi.

Hafta sonundaki tatilini Ilgaz Dağı Kayak Merkezi içerisinde geçirmeyi isteyen yerli ve de yabancı  durumdaki ziyaretçiler, dağın doğal  olan güzellikleri arasında kayakla birlikte snowboard yapmanın yanı sıra kızakla kayarakta çok keyifli bir şekilde zaman geçirebilmekte.

Eşsiz durumdaki manzarası ile birlikte özellikle de kış aylarında kartpostallık çok özel görüntüler oluşturmakta olan Ilgaz, doğa severlerinde uğrak yerlerinin arasında en ön sıralar içerisinde bulunuyor. Ilgaz'da yer alan kayak merkezine olan ilgi bölge halkını da oldukça mutlu etmekte. Buraya olan yoğun ilgiden dolayı yeni yatırımların yapılabilmesi de gündeme gelmeye başlayabilir. Bu bölgedeki turizmin daha da geliştirilmesi için ne gibi projelerin var olup olmadı da belirsiz.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.