Google şirketinden Haberler sekmesi için büyük bir değişiklik

Google şirketi, arama motoru üzerine çok daha yeni bir takım  özellikler getirebilmek ve çok daha iyi bir  şekilde kullanıcı deneyimi sunabilmek maksadıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.

Google şirketinden Haberler sekmesi için büyük bir değişiklik


Google şirketi, arama motoru üzerine çok daha yeni bir takım  özellikler getirebilmek ve çok daha iyi bir  şekilde kullanıcı deneyimi sunabilmek maksadıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. Büyük bir kısmımızın her gün yüzlerce defa kullanmaya devam ettiği Google isimli arama motoru üzerine getirilecek olduğu konusunda açıklama yapılan yeni bir tane özellik, haberleri  çok sıkı bir şekilde takip etmeyi sürdüren internet kullanıcılarını da yakınen ilgilendirmekte.

Google şirketinin resmi durumdaki Twitter hesabı üstünden paylaşımı yapılan söz konusu bu yeni özellik, arama motorunda yer alan haberler sekmesi üzerinde bulunan sonuçların genel çehresini değiştirmiş olacak. bu değişiklik ile birlikte kullanıcıların, çok daha iyi bir şekilde haber okuma deneyimi yaşayabilmeleri amaç edinmiş bir durumda.

Google şirketin tarafından Twitter üstünden yapılmış olan duyuruya bakılırsa, yenileneceği duyurulan haberler sekmesinin kartlar biçiminde karşımıza çıkacağı anlaşılmakta. Böylece de kullanıcılardan biri haber aradığında, hem haberlere ait başlıkları hem ise haberin kaynağını çok daha rahat bir biçimde görüntüleyebiliyor olacak.


Google'ın şirketi tarafından üstünde çalışmaların devam ettiği söz konusu bu yeni özellik, son testlerin bitirilmesinin hemen sonrasında gelecek haftalarda bütün kullanıcıların hizmetine sunulmuş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.