Age Of Wonders lll oyunu Steam üzerinde bedava oldu

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Humble platformu üzerinde kısa bir zaman için bedava hale gelen oyun, şimdi ise Steam üzerinde bedava bir halde.

Age Of Wonders lll oyunu Steam üzerinde bedava oldu


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Humble platformu üzerinde kısa bir zaman için bedava hale gelen oyun, şimdi ise Steam üzerinde bedava bir halde. 49 Türk Lirası tutarına bir ödeme yaparak satın alınabilmekte olan Age of Wonders III isimli yapım, 15 Temmuz tarihine kadarki zaman içinde bedava bir şekilde edinilebilir.

İçinde yer aldığımız yaz tatili, oyun seven herkesi  yeni oyun arayışına sokmuş bir vaziyette. Steam platformu tarafından açıklanan yaz indirimlerinin bitmesi ile beraber oyunların satış fiyatları biraz daha yükselmiş durumda bulunsa dahi, Steam platformu şimdi kısa zaman için bir tane daha oyunu bedava bir şekilde sunmakta.

Strateji oyunlarını seven kişileri yakından ilgilendirmekte bulunan bu kampanya, 15 Temmuz tarihine kadarki dönem içerisinde geçerli. Yani eğerki söz konusu bu oyuna bedava bir şekilde sahip olmayı istiyorsanız, elinizi  daha çabuk tutmanız gerekli.

Age of Wonders III isimli yapım, aslına bakılır ise geçmiş olduğumuz günler içerisinde Humble platformu tarafından bedava olarak sunuldu. Fakat söz konusu o kampanyayı kaçırarak, daha sonra pişman olan kişileri sevindirecek bu haber de  Steam platformundan gelmiş durumda.

Sıra tabanına sahip bir strateji oyunu olarak öne çıkan Age of Wonders III isimli yapım, artık tamamen  bir klasik durumuna gelmeye başlayan Age of Wonders isimli serinin 4. oyunu olarak biliniyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.