Google şirketinden mesajlar uygulamasına çok yeni özellikler

Teknoloji sektöründeki dev isimlerden Google şirketi, test edecek olduğu yeni özellikleri kullanıcıların  bazılarının cihazlarına sunmaya başlarken bazılarına da hiç bir şekilde sunmuyor.

Google şirketinden mesajlar uygulamasına çok yeni özellikler


Teknoloji sektöründeki dev isimlerden Google şirketi, test edecek olduğu yeni özellikleri kullanıcıların  bazılarının cihazlarına sunmaya başlarken bazılarına da hiç bir şekilde sunmuyor. Bu yöntemle birlikte Google şirketi, hata oluştuğu zaman ya da getirilmiş olan yeni özellik beğenilmediği zaman bu özelliği daha büyük kitlelere paylaşmadan az sayıda bulunan kişiler arasında çözümle sonuçlandırabilmekte.

Benzer bir dağıtım yöntemi ile birlikte geçmiş olduğumuz hafta içinde SMS teknolojisine yönelik  olarak çok daha yeni bir güncellemeyi paylaşmış olan Google şirketi, bu söz konusu yenilik kapsamında kullanıcıların doğrulanmış firmalardan veyahut göndericilerden SMS alabilecek olmalarını ve alınmış olan SMS'lere ise ''bana 1 saat sonrasında hatırlat'' benzerindeki komutlar verilebilmesine de bir imkan tanımış oluyor.

XDA Developers platformundan ‘Quinny899’un keşfetmiş olduğu Google şirketine ait olan Mesajlar uygulamasına ilave edilen  bu söz konusu yeni özellikler son kullanıcılar için paylaşılacak mı ya da paylaşılacak ise ne zaman paylaşılacak gibi soruların daha resmi bir yanıtı da yer almamakta. Testi gerçekleştirilmiş olan bu özelliklerin işlevsel durumda bulunduğu yönünde geri dönüş alınmaya başlanır ise Google şirketi söz konusu  bu özellikleri daha sonraki yazılım güncellemesi esnasında cihazlarına dağıtmayı da düşünecek olabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.