Yüzüne tiner attılar

İstanbul ili içerisinde sokakta yürümekte olan 19 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan gencin yüzüne, kimliği belirlenemeyen kişi  veyahut kişiler tarafından tiner atılmış olduğu ileri sürüldü.

Yüzüne tiner attılar


İstanbul ili içerisinde sokakta yürümekte olan 19 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan gencin yüzüne, kimliği belirlenemeyen kişi  veyahut kişiler tarafından tiner atılmış olduğu ileri sürüldü. İlk yardımına çevrede yer alan vatandaşların koşmuş olduğu yaralı genç,  olay yerine  intikal eden sağlık ekiplerinin  tarafından hastaneye kaldırılıp orada tedavi altına alınmış oldu.

Olay ise, saatler 19:20 civarında Taksim içerisinde gerçekleşti. Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise, sokakta yürümekte bulunan 19 yaşında bulunan Furkan Küllü’nün yüzüne kimliği belirlenemeyen kişi veyahut kişiler tarafından tiner atılmış olduğu iddia edildi.

Gözleri ile birlikte yüzünden yaralanmış olan Küllü’nün yardımına ise  ilk önce çevrede yer alan vatandaşlar koşmuş durumdayken, durumla ilgili olarak sağlık ekiplerine da bir ihbarda bulunuldu. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden sağlık ekipleri, yaralı durumdaki gence ilk önce su ile müdahalede bulundu, müdahalenin hemen sonrasında ise yaralı genci Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne götürdü. Hastane içerisinde tedavi altına alınmış olan yaralının  sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Olayın yaşanmış olduğu intikal eden güven timi polis ekipleri de sokak ile birlikte çevre içerisinde şüpheli veyahut şüphelilerin yakalanabilmesi amacıyla bir çalışma başlattı. Polis ekiplerinin olayla alakalı incelemesi devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.