Google şirketinden Pixel 3 ile Pixel 3 XL telefonu için indirim

Geçtiğimiz yıl Black Friday etkinliğiyle birlikte Google şirketi, Pixel 3 modeli ve Pixel 3 XL modelinin fiyatlarını 150 ila 200 dolar civarında düşürmüştü.

Google şirketinden Pixel 3 ile Pixel 3 XL telefonu için indirim


Geçtiğimiz yıl Black Friday etkinliğiyle birlikte Google şirketi, Pixel 3 modeli ve Pixel 3 XL modelinin fiyatlarını 150 ila 200 dolar civarında düşürmüştü. Eğerki yapılan bu indirimi kaçırdığınız için üzülüyorsanız, Google şirketi amiral gemisi olan telefonlarında daha yeni bir  tane indirim gerçekleştirme konusunda plan yapıyor. 64 GB'lık bir depolama alanı sunmakta olan Pixel 3 modelinin fiyatı 649 (150 dolar  tutarında indirim) dolar tutarından başlamakta. Tekrar aynı depolama kapasitesi bulunan Pixel 3 XL modelinin fiyatı da 749 (150 dolar tutarında bir indirim) dolar tutarından başlamakta.

Google Store üzerinde satışı gerçekleştirilen telefonlar unlocked (operatörlerden bağımsız) bir şekilde satın alınabilmekte. Yani istemekte olduğunuz hattı takarak kullanabiliyorsunuz. Küçük durumda bulunan Pixel 3 modeli, 5.5 inç boyutuna sahip, 2160 * 1080 piksellik çözünürlük sunan OLED bir ekran ve 2.915 mAh gücündeki bir bataryayla gelmekte. Büyük durumdaki Pixel 3 modelinde de 6.3 inç boyutuna sahip, 2960 * 1440 piksellik çözünürlük sonan OLED bir ekran ve 3.450 mAh gücünde bir batarya bulunmakta. Telefonların öteki özellikleri de aynı. Her 2 telefon içerisinde de Snapdragon 845 isimli işlemci, 4 GB'lık bir  RAM, 64 ya da 128 GB'lık bir depolama alanı, 12.2 MP çözünürlüğüne sahip arka kamerayla birlikte 8 MP'lik bir ön kamera yer almakta.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.