Google şirketinden Youtube için ''keşfet'' isimli yeni özellik

Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde ilk önce iOS kullanıcıları ile test edilmiş olan özellik, artık daha a çok kullanıcıya ulaşmış bir halde. Popüler durumdaki kanalların haricinde, yeni ve  de kaliteli içerikler üretmeye başlayan kanalların da ön plana çıkartılabilmesi maksadıyla yeni bir  tane uygulamaya geçilmişti.

Google şirketinden Youtube için ''keşfet'' isimli yeni özellik


Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde ilk önce iOS kullanıcıları ile test edilmiş olan özellik, artık daha a çok kullanıcıya ulaşmış bir halde. Popüler durumdaki kanalların haricinde, yeni ve  de kaliteli içerikler üretmeye başlayan kanalların da ön plana çıkartılabilmesi maksadıyla yeni bir  tane uygulamaya geçilmişti. Bugün gelmiş olan habere bakılırsa Keşfet  isimli özelliği Android  işletim sisteminin kullanıcılarının da bir bölümüne sunulmaya başlanmış oldu.

Haber görselinde de görebilecek olduğunuz gibi yeni özellikle birlikte, fazlasıyla kaliteli ve de güzel içerikler üretiyor olmasına karşın YouTube çöplüğü içerisinden kardelen edası ile kafasını bir türlü çıkartamamış olan kanallara gün doğmuş olacak. Keşfet isimli özelliğin algoritmasının tam olarak nasıl olacağı halen açıklanmadı fakat zaten Trendler sekmesi mevcut durumdayken, tekrar buna benzer bir özellik olmayacağını ummaktayız.

Şimdi ise yeni Keşfet özelliğiyle beraber henüz kanalını büyütememiş olanlara gelen en güzel sekmeye bir göz atalım: 10.000 ve daha altı... Bu sekme içerisinde yükselişte bulunmasına karşın bir türlü şeytanın bacağını kıramamış olan kanallara göz atabiliyor olacak, dilediğiniz kanallara da destek olabileceksiniz. Eğerki halen Keşfet sekmesine erişememekteyseniz endişe etmenize hiç gerek yok, çok yakın bir zamanda özellik herkese açılmış bir hale gelecektir.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.