Google şirketinin Snapseed uygulaması da rekor kırdı

Google şirketine ait olan popüler fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri Snapseed, platformlar üzerindeki indirme oranını çoğaltmaya ara vermeden devam etmekte

Google şirketinin Snapseed uygulaması da rekor kırdı


Google şirketine ait olan popüler fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri Snapseed, platformlar üzerindeki indirme oranını çoğaltmaya ara vermeden devam etmekte. Bilmeyenlere özel olarak açıklama yaparak; Snapseed isimli uygulama, fotoğraf düzenleme ile alakalı hemen hemen her  bir aracı elinizin altına sunabilen çok özel ve yararlı bir uygulamadır.

Öteki uygulamalara kıyaslamak gerekirse komple reklamsız ve de kararlı çalışmasından ötürü fazlasıyla sevilmekte olan Snapseed isimli uygulaması, akıllı telefonu ile resim çekmeyi isteyenler için tamamen yeterli bir uygulama.

Durum bu şekilde olunca da Snapseed isimli uygulamanın bu büyük başarısı kendisini platformlar üzerinde de göstermeye başlamış oldu. Halen App Store isimli mazağa üzerinde Play Store isimli mağazada olduğu kadar indirilmemiş olsa bile Snapseed isimli uygulama, Google Play Store mağazası üzerinde 100 milyon tane indirmeyi de geçmiş oldu. Tam tamına 1,5 sene öncesinde indirmeyle alakalı sayıları 50 milyon  tane seviyelerinde bulunan Snapseed aslı uygulama, bu kadar kısa bir zaman içerisinde 50 milyon tane daha indirme elde etmeyi başarmış durumda.

Snapseed isimli uygulamayı sizde halen denemediyseniz resmi web sayfası üzerinde yer alan bağlantılardan  uygulamaya detaylı bir şekilde göz atabilir ve eğer beğenirseniz indirebilirsiniz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.