Esenyurt ilçesinde büyük vahşet

Esenyurt ilçesi içerisinde bir sitenin otopark kısmında otomobil içinde tartışmış olduğu kadını öldüren şahıs sonrasında intihar etti

Esenyurt ilçesinde büyük vahşet


Esenyurt ilçesi içerisinde bir sitenin otopark kısmında otomobil içinde tartışmış olduğu kadını öldüren şahıs sonrasında intihar etti

Olay ise, saatler 09:00 civarında Nazım Hikmet Bulvarı'nın üstünde bir sitede gerçekleşti. İddialara bakılır ise A. A. ile birlikte sevgilisi olduğu bilgisine ulaşılan Ö. S gece çok geç saatlere dışarda eğlendikten sonra arabalarıyla siteye giriş yaptı. Aracı  ise siteye ait olan açık otoparkına park etmiş olan A. A. ve Ö. S. halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladılar. Tartışma esnasında A. A. silahı ile Ö. S.'nin başına ateş ederek öldürdü. A. A. daha sonrasında ise silahla kendi kafasınada ateş edip intihar etmiş oldu. Sitede yer alan güvenlik görevlileri durumla alakalı olarak polis ve de sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı yere gelmiş olan sağlık ekipleri, araç içinde kanlar içerisinde yatan A. A. ile Ö. S.'nin olayın yaşandığı yerde yaşamını yitirdiğini tespit etti. 

Polis ekipleri ise olayın gerçekleşmiş olduğu yere bir şerit çekip çevrede inceleme gerçekleştirdi. Yapılmış olan incelemeler esnasında araç içinde boş kovanlarla birlikte 1 tane adet silah olduğunu açık bir şekilde tespit etti. Cumhuriyet savcısı tarafından olayın gerçekleştiği yerde yapılan incelemelerin sonrasında A. A. ile birlikte Ö. S.'nin cansız bedenleri ambulanslarla Esenyurt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekiplerinin bu olayla alakalı soruşturması devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.