Google Stadia konusunda açıklama yapıldı

Google  şirketine ait ürünlerden sorumlu durumda bulunan Andrey Doronichev, Reddit platformu üstünden bir tane  soru cevap etkinliği gerçekleştirdi. 

Google Stadia konusunda açıklama yapıldı



Google  şirketine ait ürünlerden sorumlu durumda bulunan Andrey Doronichev, Reddit platformu üstünden bir tane  soru cevap etkinliği gerçekleştirdi. 

Bu etkinlik kapsamında Google Stadia Pro abonelikle alakalı hizmetin, oyunlarla ilgili bir Netflix olmadığını açıkça ifade eden Doronichev, Pro abonelik alan kullanıcıları bir çok avantajın beklemekte olduğunu açık bir şekilde ifade etti. Doronichev ayrıca, Google Stadia isimli platform üzerindeki abonelikle alakalı hizmetin daha fazla PlayStation Plus ile birlikte Xbox Live Gold üyeliklerine benzeyecek olduğunu ifade etti. Konuyu daha da detaya girerek açıklayan Doronichev, Google Stadia Pro abonesi olanların, 4K çözünürlüğe sahip bir oyun keyfi yaşayabilecek olduklarını, 5.1 ses desteğini kullanabilecek olduklarını, Pro aboneler için sunulacak özel indirimlerin yer alacağınız ve her ay içerisinde düzenli bir şekilde bedava oyun oynayabilecek olduklarını da ifade etti. Birinci bedava oyunla alakalı olarakta duyuru yapan Doronichev, Destiny 2 isimli yapımın bedava verilecek ilk oyun olarak platformda yer alacağını ifade etti.

Google Stadia isimli platformun Temel paketi içerisinde bu olanakların yer almayacağını ifade eden Doronichev, oyuncuların özel olarak gerçekleştirilecek indirimlerle beraber ve bedava oyunlardan faydalanamayacak olduklarını ifade etti. 

Google şirketinin Pro paketle alakalı belirlemiş durumda bulunduğu fiyat ise sadece 10 dolar tutarında. Tabiiki de söz konusu bu fiyat, Amerika Birleşik Devletleri'yle alakalı belirlenmiş bir vaziyette ve öteki ülkeler içerisindeki fiyatlandırmalar daha kesinleşmiş bir vaziyette değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.