Haftasonu ücretsiz olacak

Rol yapma oyunlarına bakıldığında çıplaklığının yanı sıra vahşiliği ile de öne çıkmayı başaran rol yapma oyunu Conan Exiles, bu hafta sonunda Steam üzerinde ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor olacak.

Haftasonu ücretsiz olacak


Rol yapma oyunlarına bakıldığında çıplaklığının yanı sıra vahşiliği ile de öne çıkmayı başaran rol yapma oyunu Conan Exiles, bu hafta sonunda Steam üzerinde ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor olacak. Hyborian Çağı içerisinde dövüşmeye hazır durumda bulunan herkes bu hafta sonunda bu oyunu deneme şansını elde edecek.

Oyuncular, oyun içerisinde yeni olan bütün her şeyi bu hafta sonunda deneyimleyebilmiş olacak. Hazırlanmış olan basın açıklamasına bakılır ise oyuna 2 tane yeni bölge ilave edilecek. Bunların bir tanesi kurak bir çöl, ötekisi ise karlı ve de buzlu bir bölge olarak karşımıza çıkacak. Oyuna ayrıca tırmanma ile birlikte çiftçilik benzerindeki yeni mekanikler ilave edilecek, dövüş sistemi komple bir değişikliğe uğramış olacak ve yeni zindanlar ilave edilecek.

Oyunun yapımcısı konumunda bulunan Funcom şirketi, Dune evreni içerisinde geçen bir oyun üstünde de çalışmalar yapıyor. Funcom şirketi bu yeni oyunu, Legendary Pictures’ın yapımını üstleneceği filmle aynı dönem içerisinde çıkartacak. Kitap serisi fazlasıyla başarılı bir durumda bulunan Dune’un filmi de bu başarıyı yakalayabilirse, Funcom şirketi turnayı gözünden vurmayı başarabilir..

Bu hafta sonunda Steam’de yer alan Conan Exiles oyunu çok fazla olumlu yorumlar almayı başarmıştı. Hem oyuncuların hem ise eleştirmenlerin  çok büyük bir beğenisini kazanmış olan Conan Exiles isimli yapım, açık dünya yaşamda kalma oyunlarının zirvesi şeklinde tanımlanmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.