Lansman tarihi kesinleşti

Xiaomi şirketinin oyuncu telefonu markası olarak öne çıkan Black Shark, firmanın resmi Weibo hesabı üstünden bir poster paylaştı.

Lansman tarihi kesinleşti


Xiaomi şirketinin oyuncu telefonu markası olarak öne çıkan Black Shark, firmanın resmi Weibo hesabı üstünden bir poster paylaştı. Paylaşılmış olan postere bakılır ise Xiaomi şirketinin yeni nesildeki oyuncu telefonlarından Black Shark 2, 18 Mart tarihinde gerçekleştirilecek resmi lansman etkinliğiyle beraber mobil oyuncuların beğenisine sunulmuş olacak.

Xiaomi Black Shark 2 modeliyle alakalı elimizde çok fazla etkileyici bilgiler bulunmakta. Bunlar arasından en önemlisi ise, firmanın resmi bir şekilde açıklamış olduğu Liquid Cool 3.0 isimli ısı yönetiminin sistemi. Bu sistemle birlikte Black Shark 2 modeli, mobil oyun dünyasındaki en gelişmiş durumdaki oyunlarını çalıştırmaktayken bile minimum seviyede ısınarak maksimum seviyede  bir performans gösteriyor olacak.

Öte yandan sızdırılmış olan özel bir AnTuTu skoruna bakıldığın da ise Black Shark 2 isimli model, Snapdragon 855 ismine sahip özel işlemciye, Adreno 640 GPU’ya, 8 GB'lik bir RAM’e ve 128 GB'lik bir dahili depolama alanına sahip olarak karşımıza çıkmış olacak. Black Shark 2 isimli bu yeni modelin AnTuTu puanı da tam tamına 359.973 olarak göze çarpıyor. Bu ise cihazın amiral gemilerinin daha aşağısında kalmamış bir performans gösterecek olduğu anlamına gelmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.