Half Life oyunundaki Max Payne modu için son güncelleme geldi

Senelerin oyun serilerinden Half-Life'ın Max Payne  isimli modu Half-Payne, son güncellemesini de aldı.

Half Life oyunundaki Max Payne modu için son güncelleme geldi


Senelerin oyun serilerinden Half-Life'ın Max Payne  isimli modu Half-Payne, son güncellemesini de aldı.

Gelmiş geçmiş en efsane 2 tane oyunun karışımı halindeki Half-Life Max Payne isimli oyun Modu Half-Payne, modun yaratıcılarından suXin'in yapmış olduğu açıklamasına bakılır ise son büyük güncellemesine de sahip olmuş bir durumda. Ekip tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılır ise güncellemeyle beraber bu moda; Twitch için uyumluluk, rastgele bir şekilde mod ve yeni kâbus kısımlarının ilave edildiği bildirilmekte.

Oyuna ilave edilmiş olan rastgele modla beraber oyuncular; sınırsız bir şekilde mermi, nişan almayı zorlaştırmakta olan sarhoş/sallanan  bir görüntü, hasar almış olduğunuz her defada sizi geriye doğru götüren bir özellik benzerindeki çeşitli yeniliklere sahip olmaktalar. Rastgele isimli modun en güzel özelliğininde ''Payned'' (Max Payne'lendi) isimli özellik olduğu söylenmekte. Payned isimli mod içerisinde karşınızdaki tüm NPC (bilgisayar ile birlikte yapay zekadan olan karakterler) düşmanlar, Max Payne'e dönüşebilmekte ve kısaca söylemek gerekirse sizi çok zorlu bir mücadele beklemekte.

Güncellemeyle beraber ilave edilmiş olan Twitch uyumluluğu da Twitch sohbeti içerisinde yayıncıların oylama açarak hangi modu oynayacak olduklarını izleyicilerin belirleyebilmesine bir imkan tanımakta. Rastgele isimli modunun içinde aynı zaman içerisinde oyuncuların silahlarının rastgele  bir şekilde değişmesini sağlamakta bulunan çok ufak bir özellik daha yer almakta. Fazlası ile zevkli bir oyun deneyimi sunmakta bulunan Half-Payne'in son  yayınlanmış oldn güncellemesini denemenizi de kesinlikle tavsiye etmekteyiz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.