Hileler oyundan daha önce çıktı

Bethesda Softworks şirketinin paylaşmış olduğu Rage 2 isimli oyun, 14 Mayıs tarihine satışa çıkmış olacak. Bütün platformlar üzerine yer alacağı ifade edilen bu oyunun hileleri de açıkça ortaya çıktı.

Hileler oyundan daha önce çıktı


Bethesda Softworks şirketinin paylaşmış olduğu Rage 2 isimli oyun, 14 Mayıs tarihine satışa çıkmış olacak. Bütün platformlar üzerine yer alacağı ifade edilen bu oyunun hileleri de açıkça ortaya çıktı. Hatta söz konusu bu hileleri oyunun içinde yer alan bir sihirbazdan alabilmenize de izin veriliyor olacak.

Hileler, günümüz şartlarında bir çok oyunun birer gerçeğidir, oyuncuların sevmiş olduğu dilden konuşmak gerekir ise ''kanser edebilen'' bir vaziyet. Valve  şirketi ne kadar Steam üzerinde VAC sistemi kurdurmuş olsa bile ilk sırada; Counter-Strike: Global Offensive ile PUBG benzerindeki rekabetin fazlasıyla yüksek bir durumda olduğu, oyuncuların saatlerini harcamakta olduğu oyunlarda hileciler fazlasıyla karşımıza çıkmaktalar. VAC isimli sistem hilecileri banlasa bile, oyun sektörü ile beraber paralel bir şekilde büyüme gösteren hile sektörünün sayesinde devamlı olarak bir çözüm bulunmakta. Hatta oyunculardan bazılarının ise profesyonel bir biçimde hile kullanmakta olduğu biliniyor.

Rage 2 isimli oyun ise şaşırtıcı bir biçimde hilelerinden dolayı gündemde. Aslında bu haberin en garip kısmı da oyunun yapımcı şirketinin bu hileleri paylaşmakta olması. Eğer inanmayanlar var ise resmi web sayfasından bakabilirler. Ancak hileden hiç bir şekilde hoşlanmayan oyuncuların içleri de rahat olsun. Bilinmekte olduğu gibi Rage 2 isimli yapım tek oyunculu bir oyundur.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.