Hisense şirketi fuara damgasını vurmayı başardı

Hisense şirketi, beyaz eşya ile birlikte televizyon üretimleri sayesinde bugüne kadar karşımıza çıkmayı sürdürmüştü. Lakin teknoloji devi haline gelen markaların yanında Hisense şirketi de akıllı telefon sektörü içerisine iddialı bir biçimde dahil oldu.

Hisense şirketi fuara damgasını vurmayı başardı


Hisense şirketi, beyaz eşya ile birlikte televizyon üretimleri sayesinde bugüne kadar karşımıza çıkmayı sürdürmüştü. Lakin teknoloji devi haline gelen markaların yanında Hisense şirketi de akıllı telefon sektörü içerisine iddialı bir biçimde dahil oldu. Markanın U30 ismini vermiş olduğu yeni akıllı telefon, MWC 2019 kapsamında tanıtımı yapılan bütün akıllı telefonlar içinde en iddialı kameralardan bir tanesine sahip.

Kağıt üstünde bakıldığı zaman öteki akıllı telefonlara bakıldığında fazlasıyla önde görünmekte olan U30 modeli, 2 kamera kurulumu ile beraber karşımıza çıkmış oldu. Sensörlerden bir tanesi, derinlik amacıyla kullanılmakta ve 5 MP'lik çözünürlüğü bulunuyor. Cihazın en  fazla dikkat çekmiş olan özelliği de ana kamerası. U30 modelinin ana kamerası, tam tamına 48 MP'lik çok ciddi bir çözünürlük ile karşımıza çıkmakta. Cihazın ön tarafta yer alan kamerası ise öteki markalara bakıldığında fazlasıyla iddialı gözükmekte. U30 modelinin ön kamerası, 20 MP'lik bir çözünürlüğe sahip.

Etkinlik süresince U30 modelini deneme fırsatı bulmuş olan kişilerin söylediğine bakılır ise arka tarafta konumlandırılmış 2 tane sensör, nesneler ile birlikte ortamlara odaklanma hususunda fazlasıyla hızlı. Üstelik bu cihaz, ard arda 2 tane nesneyi odaklamasında dahi kaliteli görüntüler kaydedebilmekte. Buna ilave bir şekilde, panaromik çekim moduyla birlikte güzellik modu da kameranın içerisinde bulunan çekim modlarından bir kısmı.

U30 modelini deneyimlemiş olan kişiler, MWC 2019 fuarı kapsamında bulunan en iyi kamerası olduğunu ileri sürdüler. Huawei şirketi ile birlikte Samsung şirketi gibi dev markaların aralarında bu şekilde tanınmak, Hisense ismine çok harika olmalı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.