Huawei şirketinden katlanabilir ekranlı telefon açıklaması

Son seneler içerisinde yapmış olduğu ataklarla akıllı telefon sektörü içine hızlı bir giriş gerçekleştiren ve kendisine sektör içinde çok sağlam bir yer edinmeyi başaran Huawei şirketi; gerek çok daha yenilikçi tasarımları sayesinde gerekse kamera hususunda Leica şirketiyle yapmış olduğu iş birliğinden dolayı dikkat çekmekte.

Huawei şirketinden katlanabilir ekranlı telefon açıklaması


Son seneler içerisinde yapmış olduğu ataklarla akıllı telefon sektörü içine hızlı bir giriş gerçekleştiren ve kendisine sektör içinde çok sağlam bir yer edinmeyi başaran Huawei şirketi; gerek çok daha yenilikçi tasarımları sayesinde gerekse kamera hususunda Leica şirketiyle yapmış olduğu iş birliğinden dolayı dikkat çekmekte. Katlanabilir ekrana sahip akıllı telefonunu geçmiş olduğumuz günlerde duyurmuş olan Çin asıllı firmanın CEO'sundan, tanıtımın öncesine yönelik bir açıklama gerçekleştirildi.

Firmanın CEO'su görevinde bulunan Richard Yu bugün yapmış olduğu açıklama içerisinde Huawei şirketinin; Samsung şirketinin katlanabilir  ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy Fold benzerindeki bir cihazın çalışan prototipini yapmış olduğunu fakat bu prototipin tasarımının ciddi anlamda başarısız bir durumda olduğunu ve bu nedenden dolayı da katlanabilir ekrana sahip akıllı telefon projesini iptal etmiş olduğunu ifade etti. Richard Yu yapmış olduğu açıklama içerisinde Galaxy Fold modeliyle alakalı; ''Ön kısımda ve arka kısımda farklı farklı toplamda 2  tane ekran yer almasının cihazı fazlasıyla ağır yapmakta olduğunu düşünüyorum.'' ifadelerine yer verdi.

''Eş zamanlı bir şekilde 3 tane katlanabilir ekranlı akıllı cihaz projesini aynı esnada yürütmekteydik. Katlanabilir ekrana sahip ve cihazla ilgili birden fazla çözümümüz bulunmaktaydı. Galaxy Fold modelinden bile  çok daha iyi bir şeye sahip durumdaydık fakat bu projelerin gidişatlarının kötü olmasından dolayı tamamı benim tarafımdan iptal edildi.'' ifadelerine yer veren Huawei şirketinin CEO'su görevinde bulunan Richard Yu, Huawei şirketinin yeni katlanabilir  ekrana sahip akıllı telefonu Mate X modeline çok fazla güvenmekte olduğunu da belirtmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.