HMD Global şirketinden isimlendirme konusunda hata açıklaması

HMD Global şirketi, çıkartmış oldukları telefonlarla alakalı olarak bir takım açıklamalar gerçekleştirdi.

HMD Global şirketinden isimlendirme konusunda hata açıklaması


HMD Global şirketi, çıkartmış oldukları telefonlarla alakalı olarak bir takım açıklamalar gerçekleştirdi. Yapmış oldukları hatalara da net bir şekilde parmak basmış olan HMD şirketi, bu söz konusu hataları düzeltebilme amacıyla çalışmalar yapacak olduğunu resmen açıkladı.

Nokia markasına sahip telefonları üretmek ile sorumlu  olan HMD Global şirketi, her yıl her segmente uygun durumdaki telefon modelleri çıkartmayı sürdürüyor. Bu konuyla alakalı olarak çok iyi bir iş çıkartmış olduğunu düşünmekte olan HMD şirketi, telefonlarına tamamen  açık ve de  uygun isimler koyamamış olduğunu da kabul etti.

HMD şirketinin Portföy Yöneticisi  görevinde bulunan Pranac Shroff, isimlendirmeyle alakalı politikalarının çıkartmış oldukları telefon modellerinin hangi segmente uygun durumdaki telefonlar olduğu ile alakalı olarak yeteri kadar iyi bilgi vermemiş olduğunu ifade etti. Finlandiya'da merkezi bulunan firma, bir takım düzenlemeler gerçekleştirmeye çalışsa bile kullanıcılar Nokia 3  modeli ile birlikte ve 3.1 modeli veyahut Nokia 8 modeli ile birlikte 8.1 modeli gibi modeller arasında yer alan çok büyük farklardan tamamen habersiz durumdalar.


Bu konuyla alakalı hatasını kabul etmiş olan HMD şirketi, isimlendirme politikaları içerisinde kullanıcıların farkları daha açık ve de kesin bir biçimde anlayabilmesini sağlayabilecek değişimlere gidecek oldukları açıklamasını yaptı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.