Honor 20 modeline ait 2 renk seçeneğini sızdırdılar

Huawei şirketinin  alt markası  olarak yoluna devam eden Honor şirketinin yeni serisi Honor 20 modelinin 4 kameralı olarak karşımıza çıkacağı beklense bile, rengiyle alakalı soru işaretleri bulunuyordu.

Honor 20 modeline ait 2 renk seçeneğini sızdırdılar


Huawei şirketinin  alt markası  olarak yoluna devam eden Honor şirketinin yeni serisi Honor 20 modelinin 4 kameralı olarak karşımıza çıkacağı beklense bile, rengiyle alakalı soru işaretleri bulunuyordu. Bugün Weibo üzerinde yayınlanmış olan bir fotoğraf, cihazın pembe ile beyaz tonları içerisinde degrade kaplamaya sahip olarak karşımıza çıktığını ortaya koymakta.

Daha önceki dönemde basına sızmış olan başka bir fotoğrafta da cihazın tasarım kısmında eski mavi tonunun kullanılmış olduğu görülmekteydi. Fakat 2 tane fotoğrafta da ortak durumda bir şey var ise o da cihazın 3 tane ana kamera merceği ve derinlik sensörü ile birlikte 4 tane kameraya sahip olarak karşımıza çıkması. Kameraların yanı sıra 2 LED flaşta göze çarpmakta. Arka tarafta parmak izi sensörünün yer almamsı da cihaz üzerinde ekrana gömülü bir şekilde parmak izi sisteminin kullanılacak olduğunu işaret etmekte.

Dahili durumdaki özelliklerle beraber ekran boyutları konusunda bir bilgi henüz açıklanmadı. Fakat cihazın Huawei P30 Pro modelinin  özelliklerinden az daha düşük özelliklerle karşımıza çıkacağı ve bununla doğru orantılı bir şekilde fiyatlandırılacağı da tahmin eedilmekte.

Sızmış olan fotoğraflar üzerinde Honor 20 Lite modelinin de 3 mercekli yapıyı koruyacak olduğu ve aynı renkleri taşımakta olduğu gözlemlenmekte. Daha düşük bir bütçeye hitap etmekte olan telefon da öteki yeni modellerde olduğu gibi 21 Mayıs tarihinde Londra'da gerçekleştiirlecek etkinlikle birlikte satışa sunulmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.