Honor 20i modelinin resmi görselleri paylaşıldı

Huawei’ şirketinin alt markası şeklinde karşımıza çıkmış olan Honor, 3 tane arka kamerası bulunan yeni akıllı telefonu Honor 20i modelini 17 Nisan tarihi içerisinde tanıtma konusunda hazırlık yapıyor.

Honor 20i modelinin resmi görselleri paylaşıldı


Huawei’ şirketinin alt markası şeklinde karşımıza çıkmış olan Honor, 3 tane arka kamerası bulunan yeni akıllı telefonu Honor 20i modelini 17 Nisan tarihi içerisinde tanıtma konusunda hazırlık yapıyor. Çin içerisinde gerçekleştirilen bir etkinlikte tanıtılacak olan telefonun daha tanıtımı bile gerçekleştirilmeden basın görselleri ortaya çıkmış oldu. Vmall'ın görsellerini paylaşmış olduğu Honor 20i modeli, 2019 senesi içerisinde bir çok telefonda görmüş olduğumuz damla çentik bulunan bir tasarıma sahip.

Özellikle de selfie tutkunlarının beğenilerini kazanması konusunda bir beklenti bulunan bu telefonun ön kısmında 32 MP’lik selfie kamerası bulunuyor. Arka kısmında da 24 MP'lik bir ana kamera, 8 MP'lik ultra geniş açıya sahip kamera ve 2 MP'lik derinlik kamerası bulunan Honor 20i modeli, paylaşılmış olan görsellerin de doğrulamış olduğu gibi en az 3 değişik renk seçeneğiyle karşımıza çıkmış olacak.

Donanım açısından Kirin 710 yonga setinin yanı sıra 4 GB'lik bir RAM seçeneğiyle de karşımıza çıkmış olan Honor 20i modeli, 4000 mAh gücündeki bataryasıyla günlük kullanımları  çok rahat bir biçimde karşılayacak gibi durmakta. 6.21 inç büyüklüğündeki Full HD+ ekranla karşımıza çıkması beklenen telefon, 17 Nisan tarihi içerisinde tanıtılmış olacak. İlk önce Çin’de satışa çıkacağı açıklanan Honor 20i modeli, uluslararası pazar içerisinde Honor 20 Lite adıyla satışa çıkartılacak gibi gözükmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.