Honor 8A modelinin ne zaman çıkacağı kesinleşti

Honor şirketinin adsız olarak tanıtmış olduğu telefonun kimliğiyle birlikte çıkış tarihi, sızdırılmış olan basın afişlerinden sonra kesinleşti.

Honor 8A modelinin ne zaman çıkacağı kesinleşti


Honor şirketinin adsız olarak tanıtmış olduğu telefonun kimliğiyle birlikte çıkış tarihi, sızdırılmış olan basın afişlerinden sonra kesinleşti.

Huawei şirketinin alt markası olarak faaliyet gösteren Honor şirketi  Çin’de, 8 Ocak tarihi içerisinde yeni bir tane telefon tanıtacak olduğunu duyurmuştu. Açıklama ise, Weibo üstünden Honor şirketinin resmi hesabı aracılığı ile gerçekleştirildi. Bir fragmanla birlikte tanıtımın yapılmış olduğu açıklamada telefona ait olan ön kamerası ile birlikte  işletim sistemi ve de dâhili hafızası benzerindeki özelliklerine de açık bir şekilde yer verilmişti.

Honor 8A modeli olduğu ileri sürülen basın afişlerinin de sızdırılması ile beraber tasarımla birlikte özellikler karşılaştırıldı ve bütün bilgilerin tutarlı durumda bulunduğu ortaya çıktı. Basın afişleri aynı zaman içerisinde telefonun mavi ve  de siyah renk seçenekleri ile karşımıza çıkacak olduğunu da belirtmekte. TENAA üzerindeki listelerine bakılırsa Honor 8A modeli, 1560 x 720 piksellik sunarken, 6,09 inç boyutuna sahip HD+ bir ekranla karşımıza çıkacak. 2,3 GHz  gücündeki sekiz çekirdekli bir MediaTek Helio P35 isimli  işlemcisinden gücünü alacağı açıklanan cihaz 3 GB'lık bir RAM ve 64 GB'lık bir dâhili depolamaya sahip olarak karşımıza çıkacak.

13 MP'lik arka kamera, 8 MP'lik ön kameraya sahip olarak karşımıza gelecek olan telefon kutudan  ise Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkacak ve bünyesinde 3020 mAh gücündeki bir bataryayı barındırıyor olacak.

Şu anda fiyat hususunda bir bilgi sahibi olmasak bile telefonun Çin içerisinde yapılacak tanıtımından birkaç hafta sonrasında Hindistan’da da tanıtılacak olması beklenmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.