Honor 8s modeli Türkiye içerisinde satışa sunulmaya başlanacak

Çin'de yer alan en büyük üreticiler arasındaki Huawei  şirketi (dolayısı ile de Honor markası), yeni telefonlarından Honor 8S modelini Türkiye pazarı içine sokmaya hazırlanmakta.

Honor 8s modeli Türkiye içerisinde satışa sunulmaya başlanacak


Çin'de yer alan en büyük üreticiler arasındaki Huawei  şirketi (dolayısı ile de Honor markası), yeni telefonlarından Honor 8S modelini Türkiye pazarı içine sokmaya hazırlanmakta. Giriş seviyesinde yer alan telefonlardan bir tanesi olan bu cihaz, tabiiki de buna uymakta bulunan özellikleri barındıran. 5,71 inç büyüklüğündeki çentikli HD+ ekranlı Honor 8S modeli, bu çentiği üzerinde 5 megapiksellik özelliğe sahip bir ön kamera barındırmakta.

Nerdeyse her amiral gemisi içerisinde yer alan bir özellik durumuna gelmiş bulunan yüz tanımaya da sahip olarak gelecek bu kameranın üzerinde ahize bulunuyor. Arka kısımda yer alan kameraya baktığımız zaman f/1.8 açıklığı bulunan 13 megapiksel özellikli bir sensör görmekteyiz. 2. arka kameranın yer almadığı cihaz üzerinde bir de flaş yer almakta.

MediaTek şirketinin Helio A22 ismine sahip giriş seviyesindeki çip setinden gücünü almakta bulunan bu cihaz, 2 GB'lik bir RAM'e ve 32 GB'lik bir dahili depolamayı üzerinde barındırıyor. Honor 8S modeli, 3200 mAh gücündeki bataryasını doldurmak amacıyla artık eskide kalmış bulunan microUSB girişini kullanmaya devam ederken, tekrar eskide kalmış olan lakin bu vaziyetten hiç kimsenin şikayet etmemekte olduğu 3.5 milimetrelik kulaklık girişini de kendisi üzerinde barındırmakta.

2 tane SIM Kart girişiyle birlikte microSD kart girişi sayesinde artırılabilir hafızası bulunan bu telefon modelinin FM Radyo alıcısını da içermekte olduğunu söylememizde yarar var. Fiyat hususunda da herhangi bir açıklama gerçekleştirilmemekle beraber, gelecek günler içerisinde bu hususun da açıklığa kavuşacak olduğunu düşünmekteyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.