BKM Express için kapatma kararı çıktı

Rekabet Kurumu'na ait resmi internet sitesi üstünden yapılmış olan özel açıklama 21 Haziran 2012 tarihinden bu yana hizmet vermeye devam eden BKM Express'in sona erdirileceğini ifade ederken bunun gerekçesini de net bir şekilde açıklamakta.

BKM Express için kapatma kararı çıktı


Rekabet Kurumu'na ait resmi internet sitesi üstünden yapılmış olan özel açıklama 21 Haziran 2012 tarihinden bu yana hizmet vermeye devam eden BKM Express'in sona erdirileceğini ifade ederken bunun gerekçesini de net bir şekilde açıklamakta. Rekabet Kurumu'nun yapmış olduğu tam açıklama ise şöyle;

''Bankalararası Kart Merkezi Anonim Şirketi tarafından sunulmuş olan BKM Express isimli popüler hizmetin, 4054 sayısına sahip Kanun’un 5. maddesi üzerinde yer alan koşulları sağlayamıyor olmasından dolayı bahsi geçen bu faaliyete muafiyet tanınamayacak olduğuna ve bu sebepten dolayı da Bankalararası Kart Merkezi Anonim Şirketi'ne, Rekabet Kurulunun 23.09.2016 tarihiyle birlikte 16-31/525-236 sayısına sahip kararıyla tanınmış muafiyetin 4054 sayısına sahip Kanun’un 13. maddesi kapsamında geri alınacak olmasına, Bankalararası Kart Merkezi Anonim Şirketinin, işbu kararın gerekçesinin tebliğ tarihi itibariyle 60 gün içerisinde BKM Express’in hizmet sunmayı sona erdirmesine karar verildi.''

Buna bakılır ise BKM Express ile alakalı  hizmetleri 23 Ağustos 2019 tarihindeki Cuma gününe kadar sürecekken kararla alakalı olarak ayrıntılarla beraber BKM Express hizmetinin akıbeti ise belirsizliğini korumakta. Bankalararası Kart Merkezi'ne ait olan resmi kanallarından da konuyla alakalı olarak herhangi bir  şekilde açıklama gerçekleştirilmedi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.