Honor'dan 2 yeni tablet

Hindistan'da gerçekleştirilen bir etkinlikle tabletlerini tanıtmış olan Honor şirketi, Honor Pad 5 modelinin 10,1 inç  ve 8 inçlik 2 değişik sürümünü kullanıcıların beğenilerine sunmuş oldu

Honor'dan 2 yeni tablet


Hindistan'da gerçekleştirilen bir etkinlikle tabletlerini tanıtmış olan Honor şirketi, Honor Pad 5 modelinin 10,1 inç  ve 8 inçlik 2 değişik sürümünü kullanıcıların beğenilerine sunmuş oldu. 8 inç büyüklüğündeki tablette Kirin 710 SoC işlemcisi kullanılmışken 10,1 inç büyüklüğüne sahip tablette Kirin 659 kullanılmış olduğu ifade edildi. Tabletlerin çok yüksek kaliteye sahip hoparlörleri ise dikkatleri üstüne toplamış oldu.

1920x1080 çözünürlüğü bulunan tabletlerin iki tanesinde de stereo hoparlör kullanılmakta. 10,1 inç büyüklüğüne sahip tablet üzerinde Harman Kardon  markasına sahip hoparlörleri tercih edilmiş durumdayken 8 inç büyüklüğündeki modelde yer alan hoparlörler  ise Dolby Atmos markasının imzasını taşımakta. Yazılım açısından bakmış olduğumuzda ise 2 tane cihaz üzerinde de Andoid 9 işletim sistemini görebilmek olanaklı.

Kamera açısından bakıldığında Honor Pad 5 modelinin 8 inç büyüklüğündeki versiyonu 8 MP'lik çözünürlük sunan bir arka kameranın yanında 8 MP'lik bir çözünürlük sunan ön kamerayı da bünyesi üzerinde barındırmakta. 10,1 inç büyüklüğündeki modele bakmış olduğumuzda ise tekrar 8 MP’lik bir tane kamerayı arka kısımda görmekteyiz fakat ön kısımda yer alan kamera 2 MP’lik özelliğe kadar düşüyor. 2 Tablet içerisinde de parmak izi okuyucu yer alıyor.

Honor Pad 5 modelinin 8 inç büyüklüğündeki modelinin 3 GB'lik RAM ile 32 GB'lik bir dahili depolamaya sahip bulunan sürümü 15.499 rupi tutarındayken (1.290 Türk Lirası), 4 GB'lik bir RAM ve 64 GB'lik bir dahili depolaması bulunan sürümü de 17.499 rupi tutarından (1.460 Türk Lirası) satışa çıkmış durumda. Bunun yanında 10,1 inç büyüklüğündeki modelin 3 GB'lik bir RAM ve 32 GB'lik bir dahili depolaması bulunan sürümü 16.999 rupi (1.415 Türk Lirası) tutarından satışa çıkartılır iken cihazın 4 GB'lik bir RAM ve 64 GB'lik bir dahili depolamaya sahip sürümünün fiyatı ise 18.999 rupi (1.580 Türk Lirası) şeklinde belirlenmiş oldu.



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.