Kısa bir süre için bedava dağıtılmaya başlandı

Valve şirketinin Steam isimli platformu üzerinde 10 Türk Lirası tutarında bulunan Last Horizon adlı oyun, indiegala platformu üzerinde tamamen ücretsiz  bir duruma geldi.

Kısa bir süre için bedava dağıtılmaya başlandı


Valve şirketinin Steam isimli platformu üzerinde 10 Türk Lirası tutarında bulunan Last Horizon adlı oyun, indiegala platformu üzerinde tamamen ücretsiz  bir duruma geldi.


Yaz mevsiminin gelmiş olması ile beraber özellikle de genç yaştaki takipçilerimiz okullarının tatile girecek olmasıyla beraber yeni oyun aramaya başlamış bir durumdalar. Aslına bakılır ise şu anda çok  fazla bir miktarda büyük oyun bulunsa bile bazıları çok daha yeni bir deneyim içine girmiş olabiliyor. Steam platformu üzerinde ''Genel olarak Olumlu'' bir şekilde nitelendirilmiş olan ve  satış fiyatı da 10 Türk Lirası tutarında bulunan Last Horizon adına sahip bir oyun, indiegala ismine sahip oyun platformu üstünde komple bedava bir durumda oldu.

Minimal olan bir uzay ortamı içerisinde geçmekte bulunan oyunda küçük bir maceraya atılmaktasınız ve önünüze gelen engelleri aşıp yaşamda kalmaya çalışmaktasınız. 

Oyuna bedava bir şekilde sahip olmayı isterseniz, ilk önce ilgili platformun sayfasına girmeniz gerekiyor. Burda sisteme giriş gerçekleştirmeniz amacıyla gerekli bir ekran sizleri beklemekte olacak.

Burda ise Google veyahut Facebook hesabınız ile giriş yapabilecek olduğunuz gibi sisteme direkt bir şekilde mail adresinizi ve de kişisel bilgilerinizi veripte üye olabilmektesiniz. Sisteme giriş gerçekleştirdikten sonra sizleri ana sayfaya yönlendirmekte fakat oyun direkt olarak hesabınıza gelmemekte. Bununla ilgili olarak bir defa daha oyunun bedava dağıtıldığı bağlantıya gitmeniz gerekli. Sonrasında ekranın alt bölümünde yer alan ''Add to Library'' yazılı yere tıklamanız gerekli. Bu işlemi yaptıktan sonra oyun indiegala kütüphanenize ilave edilmiş olmakta.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.