Honor'dan akıllı saat pazarıyla alakalı sıkı bir çalışma

Alınmış olan bilgilere bakılırsa Honor şirketi, yeni ürünler amacıyla birkaç aydan beri fazladan mesai yapmakta. Bu süreç içindeyse de, büyük alışveriş günleri içerisinde firma çok başarılı satışlara imzasını attı. Firmanın asıl zamanını almakta olan yenilikler akıllı telefonlar gibi gözükmekte.

Honor'dan akıllı saat pazarıyla alakalı sıkı bir çalışma


Alınmış olan bilgilere bakılırsa Honor şirketi, yeni ürünler amacıyla birkaç aydan beri fazladan mesai yapmakta. Bu süreç içindeyse de, büyük alışveriş günleri içerisinde firma çok başarılı satışlara imzasını attı. Firmanın asıl zamanını almakta olan yenilikler akıllı telefonlar gibi gözükmekte. Fakat planlarının bunla kısıtlı bir durumda olmadığına yönelik bir takım yeni bilgilerimiz mevcut. Honor şirketi akıllı saat alanı içerisinde de ilerlemeyi planlamakta gibi gözükmekte.

Honor şirketi, geçmiş olduğumuz aylar içinde Honor Watch Magic isimli modelini de tanıtmış ve hızlı bir şekilde satışa çıkartmıştı. Fakat farklı bir modeliyse yakın bir zamanda piyasaya sunacak olduğuna yönelik bir takım sertifikalar ortaya çıkmış olacak. Yeni duyurulmuş olan akıllı saat modeli ise; ‘'ELF-G10‘' şeklinde adlandırılmış. Halen model ismini net bir şekilde bilmemekteyiz. Paylaşılmış olan sertifikaların bilgileri, cihazla alakalı olarak teknik özellikleri de detaylı bir biçimde sunmamakta. Fakat yine de fikir edinebilmek amacıyla yeterli.

Cihazla alakalı verilmiş olan bilgilerin arasında Bluetooth 4.0 desteklemekte olduğunu da görebilmekteyiz. Öte yandan bilgilere bakılırsa, saat çok ilginç bir biçimde '‘MediaTek‘' platformu içerisinden gücünü almış olacak. Bu ise, genel açıdan akıllı saat piyasası içerisinde çok ender görülmekte diyebiliriz. Yazılım kısmında Huawei ile birlikte Honor şirketi, LiteOS şeklinde isimlendirdikleri kendi işletim sistemlerini kullanmakta. Halen detaylı bilgiler ortaya çıkmadığı içinse, saat halen gizemli duruşunu korumakta.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.