Google Pixel 3 Lite modeli görüldü

Google şirketinin Pixel isimli serisine ait orta segmentteki cihaz planları, son zamanlar içerisinde sık bir şekilde konuşulmakta.

Google Pixel 3 Lite modeli görüldü


Google şirketinin Pixel isimli serisine ait orta segmentteki cihaz planları, son zamanlar içerisinde sık bir şekilde konuşulmakta. Bu cihaz ile alakalı detaylar, çok şaşırtıcı bir şekilde halen fazlasıyla yetersiz. Aslında yine yabancı bir topluluk, Lite cihazlar ile alakalı bir takım iddiaları da ortaya atmış oldu. Zira onlara bakılırsa Lite modeller en az 1 tane çıkmış olacak, lakin çok yüksek bir ihtimalle 2 adet olmasını beklemekte. Google firmasının Pixel 3 Lite adlı modelleri, topluluğun açıklamış bulunduğu iddialarına bakılır ise çok yakın bir zaman içinde tanıtacak olabilir.

Bununla birlikte modellere ait durumdaki, bir takım kılıf tasarımları da internet üstüne sızdırıldı. İddia edilmiş olanlara bakılır ise, bu 3 boyutlu tasarımların yaratıcısı olan, bir tane mobil aksesuar üretici firma. Bildiğiniz gibi bir takım mobil aksesuar üreticileri, henüz tanıtılmamış ürünlere öncelikli erişim sağlayabilmekte. Ancak şimdilik sızdırılan bu tasarımlara inanmak için hala bir sebep yok. Yani inanmakta birazcık size kalmış diyebiliriz. 

Cihaza ait olan temel tasarım gövdeleri, daha önceki sızıntılarla genel açıdan uyuşmakta diyebiliriz. Aynı şeyden, bir kamera kurulumu, arka kasa içerisinde yer alan parmak izi okuyucusu, sesle birlikte güç butonları dizilimi içinde söylememiz gerekli. Bunun haricinde üst çerçeve içerisinde bulunan kulaklık girişiyle, alt çerçevede yer alan Type-C yuvasının konumlandırılmaları ise benzeyen noktalarda. Bunların haricinde hoparlör ızgaraları da, tanıdık bir biçimde konumlandırılmış.


Cihazlarla ilgili teknik detaylar, internet üzerinde dolaşmakta. Fakat doğru olduğunu söyleyebilmek amacıyla halen biraz daha erken. Pixel 3 Lite modeliyle beraber tanıtılması beklenmekte olan Pixel 3 XL Lite modeliyle alakalı da, halen tam bir bilgi bulunmuyor. Gelecek zamanlar içerisinde cihazlarla ilgili çok daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkacak olmasını beklemekteyiz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.