Honor ile Huawei şirketinin telefonlarındaki reklamlardan nasıl kurtulursunuz?

Son dönemler içerisinde Huawei şirketi ile Honor şirketi, Amerika Birleşik Devletleri'nin hükümeti ilk sırada olmak üzre bir çok hükümetin hedefine girmiş durumda ve fazlasıyla sıkıntılı bir süreçten geçmekteler.

Honor ile Huawei şirketinin telefonlarındaki reklamlardan nasıl kurtulursunuz?


Son dönemler içerisinde Huawei şirketi ile Honor şirketi, Amerika Birleşik Devletleri'nin hükümeti ilk sırada olmak üzre bir çok hükümetin hedefine girmiş durumda ve fazlasıyla sıkıntılı bir süreçten geçmekteler. Bu durum hiç bir şekilde yetmiyormuş gibi, Huawei  şirketi şimdi ise kendisine ait Android kaplama modeli olarak öne çıkan MIUI ile birlikte EMUI’de farklı arayüzlerin içine reklamlar ilave etti. Firmanın maksadı ise, bu reklamlarla birlikte ilave bir kazanç elde edebilecek olmak.

Ücretsiz servisler içerisinde reklamla gelir elde edilmesi şeklindeki modele alışkın durumda olsak bile, parasını ödeyerek almış olduğumuz bir cihazın devamlı bir şekilde bize reklam göstermeye başlaması çokta hoş bir fikir değil. O sebepten dolayı reklamlardan kurtulma konusunda isteği bulunan pek çok insan bulunuyor. Pekala bu reklamları  tam olarak nasıl kapatacağız?

Huawei şirketi ile Honor şirketinin akıllı telefonları üzerinde reklamlardan kurtulmak aslına bakılır ise fazlasıyla basit bir işlemdir. Bu söz konusu işlemin adımları ise şu şekildedir;

- Ayarlara bölümüne giriş yapın,
- Kilit ekranında yer alan duvar kağıdınızı bir resim ile değiştirin. (Sistemde yer alan stok görsellerden bir tanesi olmamalı.)

Yapmanız gerekli şey ise işte bu kadar. Arka plan resmini değiştirme konusunda bir isteğiniz yoksa, tek yapmanız gerekli olan ''Magazine Unlock'' isimli seçeneği devre dışı bir şekilde bırakmak.

Çıkmış olan reklamlar, arka plan görselleri ile de uyumlu bir şekilde paylaşılmakta. Kendinize ait duvar kağıdınızı koyduğunuz zaman sistem bu duvar kağıdına bakarak bir reklam üretememekte. Sizler ise reklamlardan tamamen kurtulmuş olmaktasınız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.