Honor şirketinden 55 inç büyüklüğe sahip bir televizyon duyurusu

Xiaomi şirketinin akıllı TV piyasası içerisindeki başarısından heen sonra daha çok telefon üreticisi bu pazar içerisine giriş yapmaya başlamakta.

Honor şirketinden 55 inç büyüklüğe sahip bir televizyon duyurusu


Xiaomi şirketinin akıllı TV piyasası içerisindeki başarısından heen sonra daha çok telefon üreticisi bu pazar içerisine giriş yapmaya başlamakta. OnePlus şirketinin akıllı TV pazarına giriş yapacağını duyurmasından hemen sonra farklı bir akıllı telefon üreticisi olarak tanınan Huawei şirketi de bu pazara giriş gerçekleştirerek ürün yelpazesini genişletecek odluğunu resmen açıkladı.

Çin asıllı teknoloji firmasının bu pazar içerisinde ilk ürünüde alt markası olarak duyurulan Honor ismi altında karşımıza gelecek 55 inç büyüklüğündeki bir ekranı bulunan bir TV olarak gözükecek. Firmanın çıkartacak olduğu tek televizyon ise bu olmayacak. Şirketin planlarına bakılır ise ''Huawei AI Window'' adına sahip bir televizyon çıkartma planları da bulunmakta. Adından da çok iyi anlaşılabilecek olduğu gibi üründe bir takım yapay zeka teknolojilerinin yer alması konusunda beklenti var.

Huawei şirketi, küresel market içerisinde kullanılabilecek durumdaki yapay zeka tabanına sahip sesli asistan üstüne çalışmış olduklarını da resmen duyurmuştu. Fakat firmanın geliştirmiş olduğu sesli asistan halen akıllı TV amacıyla yeterli  bir seviyede olmayabilir ve dolayısı ile firma Google Asistan ya da Amazon şirketine sahip Alexa’sı ile çalışacak olabilir.

Honor markasının ismi altında çıkacağı açıklanan bu TV’nin Nisan ayı içerisinde satışa çıkartılması konusunda bir beklenti bulunurken Huawei şirketinin televizyonu senenin 2. yarısında piyasaya çıkartılmış olacak. Huawei şirketinin TV’si satın alınabilecek bir fiyat etiketine  de sahip olarak karşımıza çıkmayacak. Honor markasına sahip televizyonun da daha ucuz bir durumda olması ve yalnızca internet üstünden satın alınabilmekte olması konusunda beklenti var.

Akıllı telefon piyasası içerisindeki firmaların TV pazarında yer alan mücadelesini görmek fazlasıyla ilginç olabilecek gibi durmakta.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.