İçinde yolcu dolu minibüse saldırı yaptılar

İstanbul Küçükçekmece ilçesi içerisinde yolcu dolu  durumdaki minibüse ateş açmaya başlayan saldırganlara araç içerisinde yer alan polis memuru da hemen silahını kullanarak karşılık verdi.

İçinde yolcu dolu minibüse saldırı yaptılar


İstanbul Küçükçekmece ilçesi içerisinde yolcu dolu  durumdaki minibüse ateş açmaya başlayan saldırganlara araç içerisinde yer alan polis memuru da hemen silahını kullanarak karşılık verdi. Yolcuların çok büyük bir korku yaşamış olduğu o anlar ise cep telefonunun kamerasına yansımış oldu.

Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise Şirinevler ile Başakşehir arasında çalışmakta olan minibüs şoförü  görevindeki Cahit Kulta, dün akşam  üzeri saatler 23:00 civarında Şirinevler köprü altının bulunduğu kısma yolcu almak amacıyla yanaşmış olduğu esnada arkadan gelmiş olan araç kornaya basmaya başladı. İlk önce sözlü bir tartışma hemen sonrasında ise bir kavga çıktı. Tartışmaya minibüs içerisinde yer alan yolcuların da karışması ile beraber,  araçta yer alanlar olayın yaşandığı yerden kaçtılar.

Kulta minibüsü ile birlikte İSTOÇ mevkiine geldiği zaman burda pusu atmış olan kavga etmiş olduğu araçtakileri gördü. Araçta yer alanlar minibüsü durdurmaya çalıştıktan sonra da gaza basıp kaçmaya başladı. Bu esnada araçta yer alanlar minibüsün arka tarafından ateş etmeye başladılar. Araçta yer alan yolcular ise bu esnada çok büyük  bir korku yaşamış oldu. Yolcuların arasında yer alan bir tane  polis memuru ise silahını kullanarak havaya ateş açmaya başladı. Kovalamaca  ise Halkalı Polis Merkezi'nin önünde son bulmuş oldu. Minibüsün şoförü olan Kulta arabasını Karakola çektikten sonra, arkasından takipte bulunan araçta yer alanlarda olayın yaşandığı yerden kaçtı.

Minibüsün şoförü daha sonrasında ise Bahçelievler'de yer alan Kocasinan Polis Merkezi'ne gidip kaçmış olan kişilerle alakalı olarak şikayetçi oldu. Polis ekipleri ise kaçmış olan saldırganları yakalamak amacıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.