HP şirketi Omen 15 isimli bilgisayarını tanıttı

Oyuncular açısından bakıldığında en önemli teknik detaylar arasında yer alan yenileme oranında standartlarda artık çok fazla değişmekte.

HP şirketi Omen 15 isimli bilgisayarını tanıttı


Oyuncular açısından bakıldığında en önemli teknik detaylar arasında yer alan yenileme oranında standartlarda artık çok fazla değişmekte. HP şirketi, dizüstü bilgisayarlar içerisinde yeni bir ilki gerçekleştirip, 240Hz ekrana sahip Omen 15 isimli modelini resmi bir şekilde tanıttı.

Son zamanlar içerisinde oyuncu monitörlerinde karşımıza çıkmakta olan 240Hz şeklindeki yenileme oranı, HP şirketinin bugün CES 2019 kapsamında gerçekleştirmiş olduğu tanıtımla birlikte, dizüstü bilgisayarlara da gelmiş bir durumda. 15.6 inçlik büyüklüğü bulunan 1080plik 240Hz IPS ekrana sahip olarak karşımıza çıkan HP Omen 15 modeli, 8. nesilden Intel Core i7-8750H  isimli işlemci, RTX 2070 Max-Q  isimli bir ekran kartı ve 16 GB'lık bir RAM ile beraber gelmekte.

WiFi 6 şeklinde de isimlendirilen yeni nesilden 802.11ax isimli bağlantılarıyla karşımıza çıkan HP Omen 15 isimli model, barındırmış olduğu özelliklere göre çok ince diyebilecek olduğumuz bir kasaya  da sahip. Ultra bir şekilde ince durumdaki  çerçeveleri ve LED aydınlatmaya sahip olarak gelen klavyesine ilave bir şekilde HP Omen 15 modeli, 2.4 kilogramlık ağırlığı ile birlikte çok fazla  dikkat çekmekte.

Şubat ayı içerisinde satışa çıkacak olduğu açıklanan HP Omen 15 modelinin başlangıç fiyatı ise 1.370 dolar seviyesinde belirlenmiş bir halde. Tabii ki de belirtilmiş olan bu fiyatın hangi teknik özelliklere sahip durumdaki cihazda geçerli olduğu hususunda halen bir bilgi de bulunmuyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.