HTC şirketi yeni bir model üstüne çalışıyor

Akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Tayvan asıllı elektronik üreticilerinden HTC şirketi, 2014 senesi ila 2015 senesinin akıllı telefon sektörünü domine etmiş firmalardan bir tanesiydi.

HTC şirketi yeni bir model üstüne çalışıyor


Akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Tayvan asıllı elektronik üreticilerinden HTC şirketi, 2014 senesi ila 2015 senesinin akıllı telefon sektörünü domine etmiş firmalardan bir tanesiydi. Gelişmiş olan teknolojiye ayak uydurmayı başaramayan firmanın geleceği de son paylaşılan finans raporlarına bakılır ise ne kadar üzücü ki çokta parlak gözükmüyor.

Bütün bu yaşanmış olanlara karşın HTC şirketi, daha yeni modeldeki akıllı telefon modellerini tasarlayarak piyasaya çıkartmaya hiç bir şekilde ara vermemekte. Tayvan asıllı bir tane dağıtıcının vermiş olduğu bilgilere bakılacak olursa HTC şirketi, Wildfire E ismine sahip bir tane akıllı telefon üstünde çalışmalarını devam ettirmeye başladı.

Wildfire E isimli model, 5,45 inç büyüklüğündeki, 18:9 en ve boy oranı bulunan HD+ IPS ekranı bünyesi üzerinde barındırıyor olacak.

4 tane 1,6 GHz hızı ile çalışmakta olan ve 4 tane ise 1,2 GHz hızı ile çalışmakta olan toplamda 8  tane çekirdekten gücünü alacağı açıklanan Cortex A55 işlemcisine sahip Wildfire E isimli model, 2 GB'lik bir RAM'in yanı sıra 32 GB  özelliği bulunan dâhili depolama kapasitesiyle karşımıza çıkacakken güncel  haldeki Android 9 Pie isimli işletim sistemi ile kullanıcıları karşılamış olacak.

13 MP'lik bir çözünürlük sunan ana kamera ile birlikte 2 MP'lik bir çözünürlük sunan derinlik sensörü bulunacağı açıklanan bu cihazın selfie çekmek için kullanılacak kamerası da 5 MP'lik bir çözünürlüğe sahip. MicroUSB kullanılarak şarj edileceği açıklanan bataryasının mevcut kapasitesi da 3.000 mAh gücünde bulunan Wildfire E isimli modelin şu anda mavi renk ile karşımıza geleceği bilinmekte. Cihazın tanıtımının ne zaman yapılacağına ve satış fiyatının ne kadar olacağına yönelik herhangi bir bilgi yer almamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.